Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok a korábbi csalódások...

Lányok a korábbi csalódások miatt távolságtartóbbak, közömbösek lesznek?

Figyelt kérdés
Egy olyan lányt aki csalódott már nehezebb megismerni?
szept. 2. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Én inkább válogatósabb vagyok.
szept. 2. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Én is inkább jobban szűrök és hamarabb elköszönök az illetőtől, ha bizonyos dolgok nem tetszenek.
szept. 2. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Igen, es ovatosabbak is
szept. 2. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Közömbös nem, de vagy soha nem mutatja meg azt ami valójában vagy megfordul a világ vele és mindenkit h.lyének néz onnantól.
szept. 2. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Okosak óvatosabbak lesznek, jobban odafigyelnek, hogy ne kövessék el újra ugyanazt a hibát.

Buták pedig mindig ugyanabba a szituációba keverednek.

szept. 3. 08:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Rám illik a leírás. Amúgyis nehéz a bizalmamba férközni, ha sorba eljátszák, akkor egy idő után bezárok mindenki előtt és leszek dilismacskás.
szept. 3. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:
A sok lúzer f... miatt ilyenek a lányok!
szept. 3. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én konkrétan szarok bele ebbe az egész párkapcsolatosdi témába.
szept. 4. 10:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Veled érzek 8#. Jobb úgy csinálni ahogy te teszed. Minden férfi undormány a maga módján. Semmiben sem különböznek egymástól. A cerkájuk a legfontosabb számukra. Az, hogy mit okoznak azzal a viselkedéssel amit művelnek abban meg fejlődés, odaadás változás nincs és nem is lesz soha. Az sem, hogy kicsit próbáljon csak egy valakire koncentálni. Az meg csak a szerelme legyen. Nem több, meg más, meg csak sajátmaga.
szept. 4. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

20-30 évesek, jelenlegi/korábbi párjaidat hol ismerted meg?

Társaságon belül/ ismerős által vagy "egyénileg" ismerted meg?

Ilyenkor hova lesznek a korábbi érdeklődők?

Két férfi ismerősöm is most vált el. Rálátok a Facebook posztjaikra. Mindketten megosztottak egy képet, aminek az a lényege, hogy amikor a pasi kapcsolatban van, akkor sok nő felkínálkozik, mikor szingli vagy, akkor meg maradsz egyedül. Ebből egyrészt nekem az...

Lehet e újból valami egy korábbi exbarátságból?

8 évvel ezelőtt megismerkedtem egy hölggyel, akivel szexkapcsolatom is volt párszor. Majd szakítottunk pár hónap múlva. Kb: egy éve újból beszélgetni kezdtünk. Azóta már kapcsolatban él. Lehetséges hogy újból kialakulhat köztünk valami,mint régebben volt?

Nők, férfiak hogy gondolják, hogy 15-20 évvel később a korábbi barátzónás embereknek felajánlkoznak?

Ezt nem gúnyból kérdezem, hanem tényleg érdekelne érdemi válasz hogy bennük mi változott az elmúlt 15-20 évben, hogy az a nő/férfi aki mondjuk 20 évesen barátzónába lett téve, az hogy-hogy 35-40 évesen már jó lesz párkapcsolatra? A gúnyolódós része most jön: ugye...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!