A pàrom családja nem kedvel engem. Hogy lehet ezt megoldani?
Sziasztok!
Egy kis tanàcsot kérnék.
Egy èves pàrkapcsolatom van egy nagyon gyönyörű és okos nővel. Saját vállakozásàt idítja most( vendèglátàs) a szüleinek a házuk felett van egy kis lakàsa és azt építette be és lakik ott. Nekem csak albèrletem van. Az összeköltözésben volt egy kis problémànk, de áthídaltuk( azt szerette volna hogy költözzek hozzá, de mondtam tisztelettudóan neki, hogy anyóshoz nem szívesen költözöm) ezt ő megértette, nem volt eblőle vita.
Én anyagilag nem állok olyan jól, mint ő vagy az ő családja. Jó módú a családja és a párom ezt az előnyt piszok okosan vállakozássà kovácsolta.
Az a problémám, hogy az anyòsom nem igazán kedvel engem több okból. (orosz vagyok de itt èltem Mo-n nagy részt és itt is tervezek élni)
Nagyon előítéletes velem szemben pedig őt is és a lányát is nagyon tisztelem.
Illetve annak sem örül, hogy "elakarom vinni a lányát" (azt szeretném hogy hozzám költözzöm, hogy egy picit elszakadjon a családi fészektől)
A párom teljes mértékben egyetèrt velem, és valószínüleg jövő èvben költözik hozzám.
Nagyon örülök neki, viszont az egèsz családja ellenzi ezt. Amikor rákèrdeztem mièrt, azt a választ kaptam : a lányunknak nem kéne leadnia és veled összeállnia!
A párom vígasztalt, hogy ne vegyem magamra és ne foglalkozzak velük. De őt is sajnálom, mert nem sikerült a szüleivel ezt megbeszélnie és eléggé nagy a feszültség.
Beismeren nem vagyok egy gazdag fèrfi de most èpítgetem az életemet. A páromat nagyon szeretem és semmi fèle kèppen nem szeretnék vele külön vàlni-e miatt. Mert amúgy a kapcsolatunkban mindne okés.

válasza:A párod melletted áll,akkor van esély boldognak lenni. De ,a "kedves" anyósnak örök tüske leszel a szemébe,erre készülj fel!
Minél meszebb tőle, tőlük.

válasza:

válasza:

válasza:Miért kell neked egyáltalán beszélned velük?
Ha túlhúzzátok az összeköltözést ne lepődj meg semmin.

válasza:

válasza:Anyám is ilyen. Jehovások a világvégét nem várják úgy, mint ő a napot, amikor "figyeld csak meg, nekem lesz igazam!" a feleségem családja egyszer csak jön és jól tönkretesz anyagilag. Meg neki is mindig az a lány nem volt szimpatikus, akivel éppen együtt voltam, meg "azóta vagy ilyen, hogy együtt vagytok", stb. stb. De ez sosem az adott lány hibája volt. Anyám eleve is kissé problémás eset lelkileg, és gyerekkorom óta nincs semmilyen közeli kapcsolata rajtam kívül, így aztán rohadtul nem sikerül neki feldolgozni a leválást. Ahogy haladtam előre a saját önálló életemben, úgy lett vele évről évre egyre rosszabb a kapcsolat.
Igazából fogalmam sincs, mi a megoldás, van-e egyáltalán megoldás. Volt néhány vaskos összeveszés, volt bő egy év, amíg nem is volt hajlandó szóba állni velem, ami után rájöttem, hogy nem is nagyon hiányzik, (a feleségemet meg már előtte is előszeretettel nézte levegőnek), aztán lett egy nagyon alap szintű kapcsolat, a javulás esélyét sokszor próbáltam megadni, de mindig csak legfeljebb görcsös "mindenki próbál mosolyogni" színjáték lett belőle.
Most ott tartok, hogy feleségemet (meg magamat is) minél inkább kímélni próbálom tőle, mert nem mehet rá az életem és a házasságom arra, hogy anyámnak mindenféle feldolgozatlan lelki bajai vannak. Hogy a jövőben mi lesz, arról fogalmam sincs.
Ne vedd magadra. Az a lényeg, hogy ti boldogok legyetek együtt, illetve a párod legyen képes kiállni érted (meg ezzel együtt saját magáért is).

válasza:Kapcsolódó kérdések:
De sok száz km-er van köztük és a barátja is úgymond korához képest eléggé elvan maradva azaz még szülőkkel él egyebek, a lánynak suli is van még vizsga stb, szülei gonoszak és egész nap dolgoztatják a ház körül mindent vele csináltatnak éppen a szülői szexet nem,, még...
GYOD-on vagyok vele. A szüleim megértik, hogy mi a helyzet, segítenek is, ahogy tudnak, de a férjem családja folyamatosan csak szítja a tüzet, hogy miért vagyok ilyen lusta. Mégis hogyan értessem meg velük, hogy egyszerűen nem tudok mikor dolgozni járni. Már megkaptam,...
Bíztam benne. Azt mondta nekem ez a férfi, akit 2 éve ismerek, hogy független, egyedül él. Hétvégére sose tűnik el, esetenként sem elérhetetlen. Sokat kamerazunk, beszélünk. Minden nap. Együtt töltöttük az egész hétvégét péntektől vasárnapig most is. Nem ez volt az...
A ház az én tulajdonom, nekik nincs benne részük.
Illetve a társával egy nagy udvarba. Hogy tudnám ebben a 3napban minél jobban lemozgatni? Illetve mi a véleményetek erről?1éves Bandog
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!