Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan szép nő, akinek...

Létezik olyan szép nő, akinek nincs jogsija?

Figyelt kérdés

Nem is akar soha. Mert fél a vezetéstől. Csúnya nőkben ismerek egyet-kettőt, azokban is ritka. Viszont szép nőben még sosem hallottam ilyet.

Úgy érzem nekem nincs esélyem jogsis csajoknál. Menőbbek nálam.

Küldhettek akár külföldi csajokat is Instán, ha ismertek ilyet. Mert még külföldön sem hallottam ilyenről. Úgysem akarok velük sem ismerkedni. Csak úgy kíváncsi vagyok.

szept. 3. 08:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy létezik.

De amúgy mégis mi a fene összefüggés lenne a külső megjelenés, és a félelmek között?

szept. 3. 08:37
 2/17 anonim ***** válasza:
78%

Kész vagyok ezektől a kérdésektől, de komolyan!

Én nem vagyok csúnya, bár nem tudom, neked mi a szép... És amúgy azért nincs jogsim, mert bringás vagyok, és az autó haszontalan számomra.

szept. 3. 08:39
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Ezt a jogsi dolgot lehetne mással is kompenzálni, pl.jó külsővel, belsővel.

Az sem adatott meg neked?

szept. 3. 08:41
 4/17 A kérdező kommentje:
Nekem van jogosítványom, de nem akarok vezetni, mert félek. Kétszer vezettem mióta van jogsim. Szóval ilyen 6 év alatt.
szept. 3. 08:57
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
A csajom bomba csaj, nincs jogsija. Nem is lesz. 50-esek vagyunk.
szept. 3. 09:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél órákat oktatótól. Akkor el fog múlni a félelem. Te gyakorlatilag nem tudsz vezetni, hiába van jogsid.

A szépség, okosság és boldogság meg nem függ össze.

szept. 3. 10:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy számodra szépnek számítok-e. Van jogsim, de a vizsga óta nem vezettem (10 éve) mert félek a vezetéstől. Ami azt illeti, mióta megszereztem a jogsim és tapasztaltam hogy bármilyen világtalan szerencsétlennek mennyire könnyen odaadják, azóta utasként is félek autóban, pedig régebben nem volt gondom. :D
szept. 3. 10:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom mennyire számítok szépnek a te szemedben, de nekem eszemben sincs letenni a jogsit, mert nagyon félek a vezetéstől.

27N

szept. 3. 11:28
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
A pénzes csajoknál nincs esélyed, amit érthető. Mondjuk a pénzteleneknél se nagyon..:DDDD
szept. 3. 12:29
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Másban is ilyen pipogya vagy?

Nem a jogsival van a baj, hanem hogy a töketlen lúzereknek meg a csóróknak nincs.

Amúgy szép csajoknak simán lehet hogy nincs, de egyáltalán nem biztos hogy veled akarnak ismerkedni.

szept. 3. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Olyan létezik, hogy valaki saját magánál szebb partnert szeretne? Léteznek szépség kategóriák vagy mindenkinek más a szép?

Ha léteznek szépség kategóriák akkor mi értelme arról beszélni, hogy a szépség relatív? Ha a szépség tényleg relatív akkor mi értelme van a pontozásnak és a saját szint elméletnek?

Létezik olyan, hogy valaki ‘túl jó csaj’?

Nemrég a párommal beszélgettünk, és azt mondta, hogy XY szerinte már túl jó csaj és nem szívesen lenne vele együtt, mert őt mindenki megnézi az utcán, minden férfinak bejön stb. Akkor ez azt jelenti, hogy engem nem tart szépnek, csinosnak? Kicsit rosszul esett ez a...

Létezik, hogy egy nagyon helyes férfi összejöjjön egy nem olyan szép lánnyal? Csak a pénzéért lehet vele?

Van egy barátom (25) akivel kb 7 éve nagyon jó a kapcsolatom, a gimi vége fele kezdtünk el jobban barátkozni. Soha nem volt egy olyan ember aki bárki mellett megtudott volna állni, ez a tipikus “bármit megtehetek a nőkkel” típus, hazudnék ha azt mondanám, hogy a...

Létezik olyan, hogy egy csinos alakú (jó mell, fenék, vékony), szép arcú, divatos, igényes egyetemista nő csak 3 férfival feküdt le?

25 éves és ezt állítja magáról, de én nem hiszem el, és félek, hogy balekot csinál a pasijából, aki meg az én cimborám... Ő elhiszi neki.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!