Létezik olyan szép nő, akinek nincs jogsija?
Nem is akar soha. Mert fél a vezetéstől. Csúnya nőkben ismerek egyet-kettőt, azokban is ritka. Viszont szép nőben még sosem hallottam ilyet.
Úgy érzem nekem nincs esélyem jogsis csajoknál. Menőbbek nálam.
Küldhettek akár külföldi csajokat is Instán, ha ismertek ilyet. Mert még külföldön sem hallottam ilyenről. Úgysem akarok velük sem ismerkedni. Csak úgy kíváncsi vagyok.

válasza:Persze, hogy létezik.
De amúgy mégis mi a fene összefüggés lenne a külső megjelenés, és a félelmek között?

válasza:Kész vagyok ezektől a kérdésektől, de komolyan!
Én nem vagyok csúnya, bár nem tudom, neked mi a szép... És amúgy azért nincs jogsim, mert bringás vagyok, és az autó haszontalan számomra.

válasza:Ezt a jogsi dolgot lehetne mással is kompenzálni, pl.jó külsővel, belsővel.
Az sem adatott meg neked?

válasza:

válasza:Vegyél órákat oktatótól. Akkor el fog múlni a félelem. Te gyakorlatilag nem tudsz vezetni, hiába van jogsid.
A szépség, okosság és boldogság meg nem függ össze.

válasza:

válasza:Nemtom mennyire számítok szépnek a te szemedben, de nekem eszemben sincs letenni a jogsit, mert nagyon félek a vezetéstől.
27N

válasza:

válasza:Másban is ilyen pipogya vagy?
Nem a jogsival van a baj, hanem hogy a töketlen lúzereknek meg a csóróknak nincs.
Amúgy szép csajoknak simán lehet hogy nincs, de egyáltalán nem biztos hogy veled akarnak ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Ha léteznek szépség kategóriák akkor mi értelme arról beszélni, hogy a szépség relatív? Ha a szépség tényleg relatív akkor mi értelme van a pontozásnak és a saját szint elméletnek?
Nemrég a párommal beszélgettünk, és azt mondta, hogy XY szerinte már túl jó csaj és nem szívesen lenne vele együtt, mert őt mindenki megnézi az utcán, minden férfinak bejön stb. Akkor ez azt jelenti, hogy engem nem tart szépnek, csinosnak? Kicsit rosszul esett ez a...
Van egy barátom (25) akivel kb 7 éve nagyon jó a kapcsolatom, a gimi vége fele kezdtünk el jobban barátkozni. Soha nem volt egy olyan ember aki bárki mellett megtudott volna állni, ez a tipikus “bármit megtehetek a nőkkel” típus, hazudnék ha azt mondanám, hogy a...
Szóval értelmetlen regisztrálni igaz?
25 éves és ezt állítja magáról, de én nem hiszem el, és félek, hogy balekot csinál a pasijából, aki meg az én cimborám... Ő elhiszi neki.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!