Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szėgyellem nagyon. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szėgyellem nagyon. Mit tegyek, elmondjam?

Figyelt kérdés

Az unokabàtyám barátnöjėvel lefeküdtem. Nagyon szėgyellem ės bánt a dolog, nem tudok a bàtyám szemėbe nėzni.

Föleg mikor ölelgetik egymást stb... olyan zavarban vagyok.

Ö vette el a szüzessėgem.

Lelkiismeret furdalásom van... szerinted elmondjam?

Aki nem tud normálisan válaszolni, az ne irjon!!!

Köszi

2014. máj. 5. 20:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Tedd azt amitől jobban tudsz aludni.
2014. máj. 5. 20:19
 2/19 anonim ***** válasza:
En titokba tartanam. Jobb a beke. De egy kulsos embernek ha kiathatod a dolgot, akiben bizol, es tartja a szajat akkor jobb lesz...
2014. máj. 5. 20:25
 3/19 anonim ***** válasza:
Pf. Szánalmasabb vagy mint gondoltam.. Már mindenről tudok dobtam őt is mint téged az életemből. Engem felejthetsz mint unokabáty. Legalább elmondtad volna.
2014. máj. 5. 20:25
 4/19 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám el, főleg, ha nincs komolyabb jelentősége. De attól is függ, hogy a lány csak velem csalta-e meg, vagy fűvel fával kavar a háta mögött. Mert akkor elmondanám. Hogy szabaduljon tőle. De ha amúgy szeretik egymást, akkor hallgatnék. :)

Amúgy mennyi idősek ők, és mennyi idős vagy te?

2014. máj. 5. 20:28
 5/19 anonim ***** válasza:
Amit tettél szerintem nem gáz, de ahogyan most viselkedsz utána, na az nagyon az! Ha nem vagy képes ezzel együtt élni, akkor bele sem kellett volna mennél!
2014. máj. 5. 20:36
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom... hallotam már ezt-azt róla... de ki tudja.

A család nem nagyon kedveli a pletykák miatt.

Ėn 16 ö 22

2014. máj. 5. 20:38
 7/19 anonim ***** válasza:
Akkor ebben a korban szerintem a részedről bocsánatos dolog, még ha nem is szép. Az viszont jó jel, hogy lelkiismeret furdalásod van.
2014. máj. 5. 20:41
 8/19 A kérdező kommentje:

5.De gáz szerintem...de "olyankor" nem ugy kondolkodik az ember.

Szerintem elmondom anyának ės majd ö a többieknek.

2014. máj. 5. 20:42
 9/19 anonim ***** válasza:
Vagy egyből az unokabátyádnak mond el, vagy senkinek. Az csak ront a helyzeten, ha ő mástól tudja meg, akár anyukádtól...
2014. máj. 5. 20:47
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem merem ... majd anya elmondja ,amugy is utálja a csajt...
2014. máj. 5. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!