Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mégis mi a vonzó egy kövér nőben? Mitől jobb mint egy karcsú?
Tehát téged elhagytak egyszer, vagy többször, ezért a kövér nőkre haragszol?
Kérdéseim:
Amikor összejössz valakivel, akkor dicsér, bókol, érezteti veled, hogy te vagy számára az ideális nő?
Egészen biztos vagy benne, hogy kizárólag a külső tényezők játszottak szerepet abban, hogy elhagytak másért? Azon belül is csak a testalkat? (Úgy értem, nem lehetséges, hogy a riválisnak kedves volt az arca, szép a bőre, kellemes a személyisége, intelligens volt, vagy más vonzereje is lehetett TALÁN a fenekén kívül?
Ezek csak kérdések, de érdemes rajtuk elgondolkodni! Mert úgy érzem, ha leragadsz egy tényezőnél, ami talán nem is lényeges, akkor félrevezeted magad...
Az volt az oka, hogy nagyobb volt a melle, àllandoan vihàncolt, k..rvàlkodott. Tudom ott voltam....én nem ribiskedek, mindig magamat adtam, nem voltam befordult, de nem is ribizli, lehetett ràm szàmitani, tudtam szeretni...a màsik nem (ismerem!)
De nem csak én jàrtam igy...
Van akinek ez jön be, van akinek az.
Talán a kövérebb nőben épp olyasmit talált meg a párod amit benned nem, és otthagyott. Ennyi.
Amúgy elég felszínes vagy, ha csak azért értékeled magad többre, mert nem vagy kövér. Ez süt az írásodból egyébként. A lenézés a kövér lányok iránt...
Személyiségről, stílusról, intelligenciáról hallottál már? Ha egyikkel sem rendelkezel, akkor kitörölheted a segged a szép arcoddal meg a karcsú testeddel. Nem ér semmit.
Én kövér nő vagyok. Világ életemben az voltam, több pasim is volt, illetve a barátnőim közül én mentem férjhez legelőször 25 évesen, egy olyan férfihoz akit nem csak én, de mások is helyesnek tartanak, és jó pasinak. A többi barátnőm azóta sem ment férjhez. Pedig mind szépek és karcsúak. Van 2 akiknek 28 éves létükre pasijuk sincs évek óta.
A jó külső kevés ahhoz, hogy hosszútávra pasit találj. Mármint olyat aki nem csak dugásra használ. Ezt kéne már felfogni.
1. Mindenkinek más jön be, van, akinek a kövér nők tetszenek jobban, van, akinek a vékonyak.
2. Biztos, hogy ez kamu kérdés, ennyire hülye nő nem létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!