Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor szeret vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babavirag kérdése:

Most akkor szeret vagy nem?

Figyelt kérdés
van egy masfel honapos friss kapcsolatom. Én szerelmes vagyok a baratomba de ő azt mondja nem szerelmes. Szeret de nem szerelmes de megis azt erzi hogy vigyazni akar ram mondja hogy hianyzok neki..velem akar lenni.. es tervezi a jövőnket.. de valamiert mindig visszalep.. elittem dgy komolyabb parkapcsolata volt amibek nem lett tul jo vege. es 5 evig nem is volt senkije..szoval az lenne a kerdesem hogy hogyan bizonyitsam be neki hogy en szeretem es barmit megtennek erte. es hogy bennem bizhat?! es hogyan segitseg neki hogy megnyiljon elottem???
2014. máj. 7. 07:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Sosem fog megnyilni ez a fazon előtted, mert nem az a típus vagy, akire szüksége van. Búfelejtő vagy számára. A mély érzések, meg a mély szerelem nem 1,5 hónap alatt jön:)

Tudod nem mindegy, hogy elfogadnak, vagy akarnak.

2014. máj. 7. 08:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ok, egy tipp és tényleg csak FYI.

Kétféleképp keződhet kapcsoalt.

1. az elején a lány van oda és a srác nem. Ha kitartanak, pár hónap után kiegyenlítődik, majd idővel átfordul és a végén a csaj dobja ki.

2. az elején a srác nagyon odavan és egyfolytában dugnak, de a lány nincs túlzottan felajzva. Az ilyen kapcsolat ha túléli az elejét, akkor elpiheg egy langyosabb lángon és ebből lehet a házasság.

2014. máj. 7. 08:23
 3/10 A kérdező kommentje:
első valaszolo! ugyanezt mondta a baratom is hogy ő masfel honap alatt nem lesz szerelmes.. neki ehgez ido kell.. de en nem akarom elvesziteni.. nagyon szeretem.. mas fel evet vartam ra nert elotte mar ismertuk egymast csak o kulfoldon dolgozik es most en is itt vagyunk kint es talalkoztunk es összejottunk.. de en erzem hogy szeret . akkor nem aggodna ertem nem feltene... nem tudom mit tegyek... de nem akarom elvesziteni... :(
2014. máj. 7. 09:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy egy férfi szerelmes-e beléd, az nem azon múlik, hogy te "bármit megtennél-e érte, és hogy bízhat-e benned. De ezt szerintem te is tudod.

Öt év bőven elég kell, hogy legyen valakinek egy szerelmi csalódás feldolgozásához. Ha ez esetleg mégsem történt meg, azon az idő önmagában sajnos nem fog segíteni.

Ha hozzád hasonló helyzetben lennék, egyrészt értékelném a férfi őszinteségét, hogy nem bolondít azzal, hogy szerelmet hazudna, csak azért, hogy "levegyen a lábamról".

Másrészt tudatosan igyekeznék szép fokozatosan eltávolodni tőle - akármilyen nehéznek is érzem, - kevesebbet találkoznék, visszafogottabb lennék vele és visszavennék a lángolásból, vagy legalább abból, amit kimutatok az iránta érzett érzelmeimből.

Szerintem ilyenkor egy nő pont az ellenkező hatást éri el, mint amit szeretne, ha kimutatja, hogy odáig van a férfiért, és mindenáron küzd a bizalmáért, vonzalmáért, szerelméért.

Másfél hónap nagyon kevés, adnék még magunknak időt, de őszintén szólva lélekben felkészülnék arra, hogy könnyen lehet, hogy ebből nem lesz komoly kapcsolat. És sem őt, sem magamat nem hibáztatnám azért, ha kiderül, hogy nem egymásban találtuk meg azt a bizonyos "igazit".

Megkérdezhetem, hogy mit értesz azalatt, hogy "de valamiért mindig visszaéep"?

2014. máj. 7. 09:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Arra értem hogy vannak.olyan napok amikor nagyon jol erezzuk magunkat sokat nevetünk.. tudunk beszelgetni minden.. szoval nem csak a szex köt össze minket. néha már érzem hogy majdnem megnyilik.de valami.miatt hirtelen tavolsagtarto lesz..
2014. máj. 7. 09:49
 6/10 A kérdező kommentje:
szoval van egy bizonyos hatar ameddig beenged az eletebe de az nagyon keves.. de van hogy magatol mondja hogy mit erez min gondolkodik.. meg hogy arra gondol hogy nem tudna mar ugy elkepzelni az eletet hogy ne legyek resze.
2014. máj. 7. 09:52
 7/10 A kérdező kommentje:
es az ilyen "kezdetleges megnyilasok" utan hirtdlen tavolsagtarto lesz es azt mondja hogy nem szerelmes... valamiert el akar tolni magatol.. es nem tudom hogy mit tegyek??!
2014. máj. 7. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csinálj mindent ugyanúgy,mint eddig.Ha pár hónap múlva sem szeret meg eléggé,akkor hagyd.Szerintem féléves kapcsolatnál már lehet igazi szerelemről beszélni.Ti mégcsak 1,5hónapja vagytok együtt...
2014. máj. 7. 09:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne stresszeld túl én is majdnem elveszítettem e miatt. Hogy túl ragaszkodó vagyok. Adj neki időt hátha beléd szeret.Vedd lazábban. Én is azt fogom tenni nem teperek..

A férfi teperjen értem.Nálad is így kéne..

2014. máj. 7. 10:22
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitseget!!!! :)
2014. máj. 7. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!