Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeret vagy nem?
Sosem fog megnyilni ez a fazon előtted, mert nem az a típus vagy, akire szüksége van. Búfelejtő vagy számára. A mély érzések, meg a mély szerelem nem 1,5 hónap alatt jön:)
Tudod nem mindegy, hogy elfogadnak, vagy akarnak.
ok, egy tipp és tényleg csak FYI.
Kétféleképp keződhet kapcsoalt.
1. az elején a lány van oda és a srác nem. Ha kitartanak, pár hónap után kiegyenlítődik, majd idővel átfordul és a végén a csaj dobja ki.
2. az elején a srác nagyon odavan és egyfolytában dugnak, de a lány nincs túlzottan felajzva. Az ilyen kapcsolat ha túléli az elejét, akkor elpiheg egy langyosabb lángon és ebből lehet a házasság.
Az, hogy egy férfi szerelmes-e beléd, az nem azon múlik, hogy te "bármit megtennél-e érte, és hogy bízhat-e benned. De ezt szerintem te is tudod.
Öt év bőven elég kell, hogy legyen valakinek egy szerelmi csalódás feldolgozásához. Ha ez esetleg mégsem történt meg, azon az idő önmagában sajnos nem fog segíteni.
Ha hozzád hasonló helyzetben lennék, egyrészt értékelném a férfi őszinteségét, hogy nem bolondít azzal, hogy szerelmet hazudna, csak azért, hogy "levegyen a lábamról".
Másrészt tudatosan igyekeznék szép fokozatosan eltávolodni tőle - akármilyen nehéznek is érzem, - kevesebbet találkoznék, visszafogottabb lennék vele és visszavennék a lángolásból, vagy legalább abból, amit kimutatok az iránta érzett érzelmeimből.
Szerintem ilyenkor egy nő pont az ellenkező hatást éri el, mint amit szeretne, ha kimutatja, hogy odáig van a férfiért, és mindenáron küzd a bizalmáért, vonzalmáért, szerelméért.
Másfél hónap nagyon kevés, adnék még magunknak időt, de őszintén szólva lélekben felkészülnék arra, hogy könnyen lehet, hogy ebből nem lesz komoly kapcsolat. És sem őt, sem magamat nem hibáztatnám azért, ha kiderül, hogy nem egymásban találtuk meg azt a bizonyos "igazit".
Megkérdezhetem, hogy mit értesz azalatt, hogy "de valamiért mindig visszaéep"?
Ne stresszeld túl én is majdnem elveszítettem e miatt. Hogy túl ragaszkodó vagyok. Adj neki időt hátha beléd szeret.Vedd lazábban. Én is azt fogom tenni nem teperek..
A férfi teperjen értem.Nálad is így kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!