Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszol?

Figyelt kérdés
Majdnem 1,5 hónapja ismerkedek egy sráccal neten. Minden nap órákat beszélgetünk, hülyéskedünk, jól kijövünk, tetszünk egymásnak, tervezzük a találkozót. Viszont tegnap előtt este óta nem válaszol, pedig olvassa. Nem tudom, mi lehet, az egyik percben még hülyült, utána küldtem neki egy vicces képet, azt is látta, de semmi reakció. Tegnap írtam neki, hogy mi újság, hogy van, azt is látta, de semmi. Mondjuk nincs is fent állandóan, mint akkor, mikor beszélünk, kb 10 percekre jön fel, aztán fél-egy óráig offline, majd megint felnéz. A barátai üzenőfalára posztolt dolgokra sem reagált azóta, mióta nem beszéltünk. Meg ha általában valami félreértés, négyzeteltérés van köztünk, annak hangot ad, most meg semmi. Szerintetek velem lehet baja, vagy valami magán jellegű, esetleg csak nem ér rá? Ha pár napig nem ír, és látom, hogy amúgy aktív facebookon, akkor majd rá akarok kérdezni, hogy mi a baj, miért nem beszélünk. Szerintetek hány napot várjak? Túl rámenős sem akarok lenni. Köszi!
2014. máj. 7. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia !

Lehet nem is ő lépett fel hanem valami rokon,ismerős stb.

Vagy az is lehet, hogy szimplán csak nem ér rá..

Nem hinném, hogy megsértődött vagy ilyesmi. Szerintem várj még 2-3 napot és utána kérdezz rá.

2014. máj. 7. 11:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Mondjuk azt nem hinném, hogy rokon, ismerős, stb fellépett volna neki tegnap vagy 15x, mobilról is.
2014. máj. 7. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálj lebeszélni vele egy talit! az internet jó dolog de igazán csak úgy ismerkedhettek meg!
2014. máj. 7. 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Már beszéltünk róla többször is, akarjuk is, de június előtt nem megoldható. Egyébként nem hinném, hogy ezért nem ír ilyen hirtelen, ha ez miatt lenne, akkor szerintem az egy lassabb folyamat lenne, nem egyik percről a másikra.
2014. máj. 7. 12:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!