Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeretne házasság előtt intim kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem az a kérdés ,hogy hogyan vezessem rá a szexre hanem ,hogy hogyan tereljem el a gondolataimat. Nagyon nagyon szeretem a barátnőmet és ő is engem egyszer nem is olyan sokára szeretném megkérni a kezét, de most már kissé kezdek bedilizni, mert 2éve vagyunk együtt és valljuk be 2év szex nélkül....na értitek. Eddig (nem tudom ,hogy hogyan) ,de kibírtam ,de most már kissé kezdek megkattanni. Valaki tud tanácsot adni?

2014. máj. 8. 20:11
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Legyetek szíves összeházasodni. Mire vártok? a sok-sok jó tanács fentebb, nem érdekes. Ha nem lesztek boldogok egymás mellett szétmentek, ugyanúgy, mint akik összedőlnek egy hónap után és évekig kóstolgatják egymást, hogy vajon jó-e? összeillünk?
2014. máj. 8. 20:19
 12/42 A kérdező kommentje:
én 26 ő 25 és 2hónapon belül szeretném megkérni a kezét ,de még gondolkodom valami frappánson :D
2014. máj. 8. 20:22
 13/42 anonim ***** válasza:

Én elvenném feleségül de nem lenne lakodalom meg nagy felhajtás. Én nem költenék több száz ezret meg milliót lakodalomra úgy hogy igazából nem is ismerem a másikat, már ha értitek mire gondolok...

Aztán ha kiderül hogy nem jó a szex vagy hogy ő házasság után se akarja akkor elválnék.

14/42 Költőnő? ***** válasza:
89%
Drága kenyér....
 15/42 anonim ***** válasza:
74%
Volt egy ilyen ismerősöm ... Jehova volt a csajszi a pasi szerencsétlen meg 1 évig masztizott. Volt limuzin meg rózsaszirmok az ágyba és fél év múlva válás... ez mekkora baromság! Komolyan sajnállak! :/
 16/42 anonim válasza:
40%
Ha szereted, akkor tiszteletben tartod a hitét és kibírod. Tévedés, hogy ki kell próbálni a szeretkezést a házasság előtt azért, hogy milyen is. Az igaz szerelemből létrejött házasság utáni szeretkezés tökéletes lessz egy kis idő múltán. A probléma ott van, hogy bizonyára te nem osztod a hitét, így azt tanácsolnám, hogy próbáld meg megismerni a vallsáát és talán megérinti a lelked. Akkor majd könnyebben visszatartod majd magad.
2014. máj. 8. 20:23
 17/42 anonim válasza:
100%
Elnézést a hibáért. Nem " vallsáát" hanem vallását.
2014. máj. 8. 20:24
 18/42 anonim ***** válasza:
Ez annyira ertelmetlen szerintem... Ha meg van a papir akkor mar lehet szexelni? Mi a kuldonbseg? Ha nem mukodik a dolog elvaltok, ha csak siman a baratnod akkor sem folyatodik a dolog. Vagy ugy erzi egyutt fogtok meghalni?
2014. máj. 8. 20:24
 19/42 anonim ***** válasza:
Apexusnak igaza van. De ne gondolkodj soká, mert úgy jársz, mint a filozófus Immanuel Kant. Kétszer akart megnősülni, de olyan sokáig gondolkodott, hogy kérje meg a kezüket, hogy a lányok bátrabbhoz mentek közben.
2014. máj. 8. 20:26
 20/42 A kérdező kommentje:

na akkor leszögezem még egyszer nem vallásos( na jó igen az ,de nem olyan "komolyan") ő a férjével szeretné az elsőt. és nem (igen én is vallásos vagyok (,de egyikünk sem "komolyan" /erre nem tudok jobb szinonimát mint a komolyan nem járunk templomba blablabla/)

A VALLÁSNAK NINCS KÖZE A SZEXHEZ (jelenesetben). és nem hiába vártam 2évet csak most jutottam el arra a pontra ,hogy jobban zavar mint eddig. és hátha volt más hasonló szituációban és tud vmi megoldást.

2014. máj. 8. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!