Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFITÁRSAIM! Ti mit szóltok ehhez?
Éppen ma döntöttem el,hogy az évek alatt megspórolt pénzem világutazásra költöm.Talán egy évre is elegendő lesz.Minden földrészt meglátogatok.
Elegem van a felelősségből meg a melóból,meg a spórolásból.
Arra spóroltam eredetileg,hogy házat veszek,vagy valami hasonló.A jövőt terveztem,családot,de nem jött össze,nincs kivel...
Szívesen, előre is nyugodj békében!
Különben meggondoltam magam, a házat is elviszi a bank. Inkább tedd el télire tüzelőnek mert lassan olcsóbb lesz 20.000 forintosok elégetésével fűteni mint a gázt égetni.
"mire legyek irigy? 2 hét alatt elvered minden pénzed aztán úgyis jössz vissza céltalanul robotolni."
Nem fogok többet robotolni...annak vége
"A kamukérdésed szórakoztató de legalább jól elszórakozunk rajtad."
Szerintem te csak írígy vagy és ezzel vígasztalod magad,hogy kamukérdés
"mennyi pénzed van erre az útra?"
Hát erre most nem válaszolok pontosan ok,de néhány 10 millió
keservesen összespórolt összeg
Ne foglalkozz a trollokkal... a balatonig se jutnak el, mert szállásra sincs pénzük.
Az országban meg mindenkibe bele van nevelve, hogy legyen saját házad, saját kocsid, aztán még egy házad nyaralónak, meg egy a gyereknek, és utána merj csak horvátországnál messzebb utazni.
Az ilyenek hülyék. Ha ettől éreznéd jól magad, csináld, és ne foglalkozz a többiekkel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!