Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, ha magányosnak érzitek magatokat?
Minden jó az életemben, szuper családom van, barátaim, egymás után sikerülnek a vizsgáim, de a magánéletem egyenlő a nullával.
Sok fiút elküldtem, eddig azzal áltattam magam, hogy a tanulás miatt, de annyira jó lenne valakivel megosztani mindent, aki átölelne, aki szeretne. Nem itt akarok társat találni, csak érdeklődöm, hogy ti hogyan viselitek, ha rátok tör a magány érzése....
19/l
Ahogy előttem írták, várhatod az igazit 60 éves korodig is akár, akkor sem fog eljönni, szóval magaddal tolsz ki,de nagyon...
Nekem speciel a jó játékok segítenek - szabadjon javasolnom a Tyrian 2000 nevű játékot. Nagyon klassz, sokoldalú és maximálisan élvezhető játék, és hihetetlen módon le tudja kötni az embert, akár évekig is, annyi felfedezhető rejtett dolog és mellékútvonal van benne. Az elején még nehéz, de ha az ember kicsit is ismeri a rejtett dolgokat, onnantól nem lesz már probléma :) Az a fontos, minél több pontot gyűjts össze, és minél több helyszínt bejárj, mert ott kaphatóak a hasznos cuccok a hajódra :)))
Az a lényeg,először hagyd a Pulse cannon-t a hajódon, hátulra vegyél Sonic Oscillátort. Ha már kapható a Mega Pulse, akkor cseréld le arra az első ágyúdat, mert a Mega Pulse nagyon faja! De a legjobb a Zicca Lazer, azt érdemes megvenni ha kapható!
Generátorból és pajzsból értelemszerűen amelyik drágább, az a jobb!
Hátsó ágyúbúl a Sonic Oscillátor a legjobb, bár az se valami fúdeszuper de sajna jobbat nem lehet kapni.
Oldal ágyúkra Plazma storm vagy Battleship-class firebombz a nyerő :))) azzal lehet ám pirítani rendesen!!!
Szuper titkos fegyvernek meg a The Flare-t javaslom, de a 4. epizódban fel lehet szedni az SDF Main Gun-t is, annál jobb nincs! A Pearl Wind, Soul of Zinglon stb. egy nagy rakás szar,azokat semmire nem lehet használni, selejtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!