Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jelent valamit vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel együtt járok edzésre,nem olyan rég kezdtem (ő már régóta jár). Valamelyik nap rám írt facebook on és 3 órán keresztül beszélgettünk és megkérdeztem,hogy hogyhogy rám írt és azt válaszolta h meg akart ismerni,meg olyan kérdéseket is feltett,hogy járnék e vele meg ezekkel kapcsolatos dolgokat(egyébként szerelmes vagyok belé) . Meg edzésen is szokott úgy rám pillantani,de beszélgetni sosem beszélt még velem személyesen! Szerintetek tetszem neki vagy csak tényleg barátkozni akar?

2014. máj. 9. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Tetszeni tetszel neki.
2014. máj. 9. 20:49
 2/7 ASOT ***** válasza:

Nem hinném h csak barátkozni akar.

Olyanra nem írok rá rögtön neten, dehát biztos valami hasonlót tehettél amiért bevágódtál nála: [link]

2014. máj. 9. 20:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Erről szó sincs!! XD Karatézni járok vele és 13 vagyok!! XD
2014. máj. 9. 20:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem! :)
2014. máj. 9. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a csaj amúgy odaba***sz a képen :)
2014. máj. 9. 20:58
 6/7 ASOT ***** válasza:
100%

Értem. :)

Igen tetszhetsz neki, de 13 évesen azért más persze.

2014. máj. 9. 20:59
 7/7 anonim válasza:
Kosztolányi Krisztián??!!
2014. máj. 9. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!