Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kihasznál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kihasznál?

Figyelt kérdés
3 hete randizok egy fiúval, de vannak vele problémáim. Én hiába mondom a pasinak hogy ma 3-kor találkozzunk, ő úgy se fog akkor amikor én akarom. Mindig nekem kell teljesítenem a kívánságát. Hogy ha ő azt akarja hogy 6 órakor találkozzunk, én mindig belemegyek, de még akkor is késik 15 percet. Hiába mondom neki hogy nyugodtan kereshet bármilyen formában, napokig még sem keres sehogy. Már van úgy hogy beletörődöm hogy vége, és egyszer csak mégis felhív és már aznap találkozni akar velem. Már 1 éve megy ez így, hogy találkozunk azután hónapokig nem s keres. Azt mondta neki 1 év még nem elég idő a járáshoz. L/21
2014. máj. 11. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Te most csak hülyéskedsz, ugye? Mi vakít el ennyire? Konkrétan hülyének néz, te meg partner vagy ebben...
2014. máj. 11. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:

1 éve megy ez... :D

Ilyen naiv lányra nekem se lenne szükségem, már bocs...

2014. máj. 11. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
igen , kihasznál!!!
2014. máj. 11. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!