Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En teljesen ki vagyok akadva, hogy letezik, hogy egy ilyen pasinak nincs komoly baratnoje?
Lassan 33 eves, az egyik legjobb pasi a kozsegunkben, szep arca van, jo teste, jo stilusa, fiatalos, megis lassan 3 eve ismerem, es nem volt neki azota komoly kapcsolata. Volt nehany baratnoje, de par honapig tartott veluk a kapcsolata. Ezek kozul a lanyok kozul pedig egy par olyan volt, hogy tenyleg nagyon rendes, kedves, okos, baratsagos. A pasirol pedig szinten elmondhato, hogy segitokesz, baratsagos, kedves, vicces.
Sok csajt probalt mar fuzni, de rengetegen elutasitottak. Kerdem en, hogy lehet egy alompasinak egyaltalan elutasitani?
Hát lehet, hogy csajozni nem tud.
Mert nincs ráírva hogy : LÁNYOK SZABAD VAGYOK!
Ha rengetegen elutasították, akkor valami nem kóser ott. Szerinted miért utasítják vissza? Végezz közvélemény kutatást!
Egyszerű pedig a történet,egyszerűen nincs szerencséje,és nem jött össze neki.Hasonló cipőben járok én is,mindenki azt állítja hogy megérdemelnék egy nőt magam mellé,mégsem jön össze semmi... Hiába adok magamra minden szempontból,így se jön össze a dolog.
22/F
Miért vagy ezen kiakadva? Van ilyen, lehet csak te látod ilyen tökéletesnek, másnak nem jön be. Az meg hogy 3 éve nincs komoly kapcsolata, annak több oka is lehet. Pl nem akarja magát elkötelezni, inkább a kalandokat, vagy a lazább kapcsolatokat szereti, vagy nem talált még olyan lányt aki mellett meg tudott volna maradni, vagy volt már hosszú, komoly kapcsolata, és akkor most vagy "élni" akar kicsit, vagy akkorát csalódott, hogy fél újra komolyba belemenni.
A másik meg hogy olyan pasi nekem se kéne aki sokakat fűz, még akkor se ha jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!