Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En teljesen ki vagyok akadva, hogy letezik, hogy egy ilyen pasinak nincs komoly baratnoje?
Figyelt kérdés
Lassan 33 eves, az egyik legjobb pasi a kozsegunkben, szep arca van, jo teste, jo stilusa, fiatalos, megis lassan 3 eve ismerem, es nem volt neki azota komoly kapcsolata. Volt nehany baratnoje, de par honapig tartott veluk a kapcsolata. Ezek kozul a lanyok kozul pedig egy par olyan volt, hogy tenyleg nagyon rendes, kedves, okos, baratsagos. A pasirol pedig szinten elmondhato, hogy segitokesz, baratsagos, kedves, vicces.
Sok csajt probalt mar fuzni, de rengetegen elutasitottak. Kerdem en, hogy lehet egy alompasinak egyaltalan elutasitani?
2014. máj. 12. 10:21
11/12 anonim válasza:
Ja! És azt még hozzá tenném,hogy a haverjai, barátnők előtt,tehát mások előtt teljesen más! El nem mondanád ezt róla! Sőt! Pont az ellenkezőjét! Kis mimóza lélek,rendes,vicces, szótlan stb. Még a mozgása is,meg a kinézete is.(én először azt hittem,ill. megfordult a fejembe,hogy b.u..zi)
12/12 anonim válasza:
-És emellett még lehúzós,parazita-egyszóval gátlástalan más kárára. Azt hiszi,neki minden ingyen van , jár, mert mindenki meghívja, mert jajj szegény,nincs pénze... de van,csak azt el füvezi.. nem keveset.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!