Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen gyakran szólnak be az utcán?

Figyelt kérdés
A 17 éves barátnőmnek szinte minden egyes nap beszól egy sutyerák paraszt az utcán, hogy de meg*asznám, meg de jó a seg*ed, stb. Akár kocsiból, akár megállóban, akár kamionból, akárhol. Sajnos volt már hogy meg is fogták a kezét, és mindezek csakis fényes nappal...ráadásul teljesen szolidan néz ki, nem egy plázacica, az égvilágon semmi extra, totál hétköznapi, és mégis...kissé ártatlanul néz ki, gondolom ezért sem félnek beszólni meg fütyülni meg dudálni neki...csak engem ez baromira irritál, legszívesebben mindet megverném a francba, csak sajnos nem lehetek vele mindig.

2014. máj. 12. 14:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Soha, nem vagyok fullos suna.
2014. máj. 12. 14:58
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Naponta rendszeres nálam is, de nem foglalkozok velük. Nekem is volt már hogy fényes nappal simogatták a popsim, de a dudálás, beszólogatás is teljesen megszokott.....nem kell velük foglalkozni, bár időnként nagyon nehéz.....egy-egy csípős megjegyzés ott van a számon, de intelligens nő vagyok, visszafogom magam :)
2014. máj. 12. 15:00
 3/11 anonim ***** válasza:
15%

Nem jellemző. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor fütyültek/szólítottak le eddigi életem során. Na nem mintha bármit is akarnék ilyen közönséges alakoktól, de hiába no, azért a női önbecsülésemnek jól tudna esni.

Ezek alapján jó rusnya egy nőszemély lehetek...

20/L

2014. máj. 12. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Elég sokszor, velem ez naponta megesik. Kb 12-13 éves korom óta (emlékszem, 6. osztályos lehettem) már beszólogatnak, meg fütyülgetnek utánam az utcán vagy munkásemberek, vagy csak szimplán a kocsiból (mocskos pedofilok). Abszolút nem teszem ki semmim, visszafogottabban öltözködöm, sokan így is csinos lánynak tartanak. Még akkor is megfütyülnek, meg bámulnak, ha 0 smink és egyszerű farmer-póló kombó vagy rajtam papuccsal. Régebben nagyon zavart, mikor még fiatalabb voltam, ma már nem érdekel, szinte oda sem nézek, mintha nem hallanám. A legnevetségesebb esetek közé tartozik, amikor családapák bámulnak, meg szólítanak le. Mikor lent voltunk barátaimmal Balatonon, odajött hozzám egy, elkezdte csapni a szelet, úgy, hogy a háttérben ott volt a felesége, meg a pár éves kislánya. Undorító.... 20l
2014. máj. 12. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Elég sokszor, de már megszoktam és nem nagyon foglalkozok vele. Ez meg nem attól függ, hogy ki mennyit tesz ki..
2014. máj. 12. 15:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Gyakran sajnos. Csak én azt nem értem ezek a pasik most komolyan azt hiszik,h elérnek vmit a kiabálással,fütyüléssel?
2014. máj. 12. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajna velem is gyakran megesik. Irtóra idegesítő, és sok esetben még én érzem utána kellemetlenül magam, pedig tudom, hogy abszolút nem kéne.

Ez az ő szegénységi bizonyítványuk, tényleg nem kell az ilyenekkel foglalkozni.

És azon már én is elgondolkodtam, hogy ezek a férfiak mégis mit várhatnak az ilyen beszólások után a nőtől! Szerintem egyszerűen csak így akarnak feltűnni, "menőzni", mert annyi agyuk nincs, hogy felfogják, hogy ez milyen gáz. (Vagy csak nem foglalkoznak vele, én el nem tudom képzelni...)

2014. máj. 12. 17:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Na, legalább az megnyugtat, hogy nem csak őt inzultálják folyton, hanem sajnos mást is...én próbálok úriember lenni, ezért is dühít fel a sok ilyen bunkó paraszt, hogy ilyeneket mondanak/csinálnak a nőkkel...életemben egyszer talán képes voltam beszólni egynek, aki úgy nézett ki mint egy prosti és ez is éjfél után részegen történt, egyébként meg néha mosolyogva integettem egy-egy lánynak aki szimpatikus volt, és azok ugyanígy viszonozták is :)
2014. máj. 12. 19:47
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Na már megint szegény nők. Kimegyek az utcára, 10ból 9 nő 30 év alatt feszülős nadrág, 10 kg smink, kilógó mellek. Akkor miért meglepő, ha a férfiak reagálnak erre? Van egy tanácsom: öltözzetek fel normálisan, ennyi. Jaj, de hát az nem jó, akkor nem fognak a helyespasssyik megbámulni!!!

"Sajnos volt már hogy meg is fogták a kezét, és mindezek csakis fényes nappal...ráadásul teljesen szolidan néz ki, nem egy plázacica, az égvilágon semmi extra, totál hétköznapi, és mégis.."

kiváncsi vagyok a kinézetére:) mert olyat még életemben nem láttam,h egy szolídan öltöző nő után fütyültek volna.

2014. máj. 14. 08:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

9-es, szerintem nagyon nincs igazad, már bocsi. Nekem speciel nem egy olyan barátnőm van, akik iszonyatosan szolidan öltözködnek, mégis volt már többször, hogy így "zaklatták" őket az utcán. Én viszonylag feltűnő cuccokban járok, de nem vagyok k*vás, szóval divatos ruhák, kiegészítők, sminkelem is magam, de soha nem lóg ki a mellem és soha nem olyan miniben vagyok, amiből kilátszik a fél fenekem! Úgyhogy ízlésesen is lehet "dögösen" öltözködni, de én nem azért csinálom, hogy megnézzenek, hanem egyszerűen ez a stílusom és ennyi.

És különben, attól függetlenül, hogy hogyan van felöltözve egy nő, egy normális, intelligens férfi nem fog bunkón beszólogatni, dudálni, mutogatni vagy fütyörészni utána, hanem ha bejön neki a csaj, és mindenképp azt akarja, hogy felfigyeljen rá, akkor odamegy beszélgetni vele, esetleg őszintén el is mondhatja, hogy csinosnak tartja, stb.

Tehát jól szituáltan is el lehet intézni az ilyen dolgokat!

2014. máj. 14. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!