Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem merem randira hívni a srácot, olyankor mi van? :D
Öhm nem fogtok randizni? :D
bátorság hívd el,ha nem akarod randira hívni kérdezd tőle úgy hogy "nem lenne kedved eljönni velem sétálni" vagy valami hasonlóval
Olyankor az van, hogy nem történik semmi, mert a srác nem tud semmiről, te pedig itt pazarlod az idődet, ahelyett, hogy lépnél és történne valami.
Egyébként nem értelek.Ha tetszel neki, akkor semmi gond, és nem vársz feleslegesen tovább a semmire.Ha nem jön össze, akkor pedig továbbléphetsz és megint csak nem pazarold az idődet feleslegesen.
de ha nem vagy képes elhívni, akkor inkább tényleg felejtsd el, mert idő kérdése és lecsapják a kezedről.
Én is hasonló cipőben járok kolegina! :O
Én szombaton ismertem meg egy lányt. Jól elvoltunk egymással, és van valami a személyiségében, ami megfogott. Tegnap, és ma is egész nap ő járt a fejemben, asszem belezúgtam! :D Én is azon rágódom, hogy a legközelebbi találkozásnál elhívjam-e vagy nem! Ráz az ideg! :D
Nem baj, valahogy megoldjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!