Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van?
Kérem a szűzies életű, prűd és egyben ''mindent elitélő''emberek ne olvassák tovább.
Van barátom. Másfél éve élünk együtt de tulajdonképpen csak fél éve járunk. Előtte egy kis barátság extrákkal volt köztünk. De én már az elején szerelmes voltam belé. Nagyon örültem neki mikor feltette a nagy kérdést. Összejöttünk tök szép volt minden az első két hónapban. Utána valami elromlott. Mindig a veszekedések , alig töltöttünk egy kis időt együtt. A veszekedések 90%-a pedig arról szólt hogy ő ''nem bírja a kötöttségeket'' .Én egy hónapja kaptam egy lehetőséget hogy ki jöhessek külföldre és kijöttem ,ez itt a 4. hetem. Ahogy megtudta hogy kijövök külföldre egyáltalán nem izgatta a dolog. Talán egy kicsit. Eddig 3 sms-t kaptam tőle egyik a névnapomra, másik kettő pedig csak egy szimpla mizu puszival a végén volt. Én felhívtam eddig minden nap.
Most viszont itt ahol dolgozom van egy srác . Nagyon helyes és szexuálisan vonzódom hozzá. Nem tudom hogy miért, és amugy rendes srác, szimpatikus, segítőkész. Megpróbált két hete megcsókolni de ellöktem magamtól, és nem azért mert nem akartam, csak azért mert párom van. De viszont sokszor eszembe jut napközben, és konkrétan nagyon örülök amikor láthatom. Volt már esetleg valaki hasonló helyzetben? Nem tudom hogy mit csináljak. Egy szemétnek érzem magam.
Talán azért hogy felnyissam a kérdező szemét hogy neki nincs barátja igy okafogyottá vált az aggodalma és egyben a kérdése is?
Ellentétben veled aki gondokodás nélkül hajlandó lenne részt venni a forditva ülünk a lovon játékban csak azért hogy pletyizhessünk valamiről és ha jól sejtem te képes lennél itt 6 oldalnyit irni a semmiről.
Ezek után mi a véleményed, melyikünk válasza segit érdemben a kérdezőnek?
de ez, még ha igazad van is, miért világméretű probléma ha valaki válaszol egy kérdésre?:D körülbelül fél percet szánsz rá az életedből.
tőlem beszélhetünk a semmiről (megint nagyon okosat mondtál), számomra nem nagy ár pár perc, de a kérdésem továbbra is ugyanaz
ha ilyen okos vagy miért vesztegeted az időd itt?:) kérlek erre válaszolj, nyisd fel a szemem, hiszen NYILVÁNVALÓAN elmaradott az agyműködésem és átlagalatti IQ-m van, csakúgy ahogy az eddigi válaszolóknak és a kérdezőnek. válaszod és ennek a semmiről szóló beszélgetésnek a folytatását előre is köszönöm!
Nem sikerül értelmezned a mondatokat, jól látom én ezt?
Mint kiderült már a kérdést sem sikerült értelmezned, most pedig engem nem tudsz követni.
Én válaszoltam a kérdésre, rögtön az elsők között, igy nem tudom miért nekem szegezed a kérdésed.
Az értelmetlen kérdésre egy választ adtam, azóta már csak veled birkozom, hiába vezetnélek egy magasabb dimenzióba, sajnos te képtelen vagy követni.
hülyén halok meg:( te viszont tovább "szöjted" (ellentétben veled, ha már más érdemem nincs, legalább helyesen megtanítottak írni)a beszélgetést! ezért nem vernek meg otthon?:D
remélem valaha megbocsájtod hogy nem vagyok elég szellemi jelenség hozzád képest. te viszont még médium is vagy hogy megmondd nincs is semmiféle kapcsolata. kérdező: skizofrén vagy, és uszítod a népet hogy jelentéktelen pletyizésbe kezdjenek! a pokol bugyrai várnak rád és rám is:(
fél éve járnak, de elromlott a kapcsolat eközben kapott a lány lehetőséget hogy kimehessen külföldre, de a barátját még ez sem izgatta. hanyagolja őt.
neked ebből hol jön le az hogy nincs barátja?
Nekem ebböl nem csak az jön le, hogy már nincs, de még az is hogy gyakorlatilag sose volt.
De ezzel már igazán nem akarlak összezavarni, néha előfordul hogy még a második diplomához sem adnak észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!