Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a kicsi vagy a nagy mell a szebb? 20/L
Figyelt kérdés
Nekem szerintem átlagos mellem van, és szeretem is de sokan megszolják, hogy kicsi.
Furcsa érzés. Szerintem formásak pedig :(
2014. máj. 15. 10:41
11/21 anonim válasza:
u.i. : azért vágják rá - csak hogy tisztázzuk - mert úgy is gondolják.
12/21 anonim válasza:
Sokszor elagyalok azon, hogy lehet valaki olyan unintelligens, hogy megjegyzést tesz a nő melleire. Mindegy mekkora a cicid, az nem veletlenul akkora. Úgy a jó, ahogy meg lettél teremtve. Nekem volt nagyon kicsi cicijű kedvesem is, semmi bajom ezekkel a méretekkel, ugyanis ha szeretsz valakit, akkor ez huszadrangú kérdés.
13/21 anonim válasza:
Te is biztos be szoktál szólni másoknak.
14/21 anonim válasza:
A kis sz***arháziak. Amúgy meg nem nekik kell játszadozniuk velük hanem nekünk.
Nem a melleid alapján fogunk választani.
15/21 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a nyagyobb az szebb.
16/21 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk. Vannak lányok akik nyilván ilyenek, féltékenyek, irigykednek, beszólogatnak, csak hogy más lányok rosszul érezzék magukat, ők meg röhögjenek a markukban. Nekem is inkább olyan közepes mellem van "B" méretű, mégis beszóltak még régebben, hogy tök lapos vagyok. Én ilyenkor mindig visszaszóltam valami megalázót nekik, onnantól kezdve nem piszkáltak. Lehet az a baj, hogy túl befolyásolhatónak tűnsz, ezért mernek cikizni. Ha kicsit talpraesettebb lennél, nem mernének megjegyzéseket tenni semmidre sem, főleg nem a szemedbe. Ez valóban éretlen és primitív viselkedés, akár lánytól, akár fiútól. Akinek lenne egy csöppnyi esze, az tudhatná, hogy nem tehet egy ember a méretéről, legyen az mell vagy akár farokméret, ha kicsi. Akik ez miatt leszólják és felszínesen megítélik a másikat, azok a genetikai hulladékok, nem te, ahogy ők beállítanak téged. Egy szó, mint száz: szard le őket magasról, nekik ez a legnagyobb sértés.
17/21 anonim válasza:
Egyébként csodálkoztam is, hogy ilyet mondtak neked kérdező, mert a srácokra nem annyira jellemző, hogy a melleivel kritizáljanak nőket, csak az igazán bunkókra.
19/21 anonim válasza:
számomra a kicsi mell jobban néz ki mint a nagy
20/21 anonim válasza:
Nekem mindegy a mell, amúgy a kisebb jobban bejön. A comb legyen szép, a mell nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!