Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen érthetetetlen ez a srác? 14/L
Szval van egy osztalytarsam akirol azt hittem h baratok vagyunk (fiu) de kiderult hogy nem is ismer mert egyszer az egyik osztalytarsam irt nekem az o telojarol h szerelmes belem aztan a fiu irt az egyik lanynak h ez tortent es felhivtam es azt mondtam h beszelni akarok vele es masnap lett volna valami kozos program amire egyutt mentunk volna es azt irta annak a lanynak hogy nem nem megy el azert mert ranyomulnek kozben meg nem en voltam az aki megfogta a kezet es az se aki belefekudt az olembe es o fel hogy ranyomulok szerinted ez most mi??
es bocsi a helyeesirasert de telorol vagyok...
nem azért írtam ki a kérdést hogy az írásomat piszkáljátok....
ja és szerintem ha kicsit idegesek vagytok akkor ti sem hasznaltok se vesszőt se pontot.
Azt nem értem hogyha valaki segítséget kér miért nem lehet a kérdésére válaszolni ? (ez csak az első kettőnek szól!)
Szóval van egy osztálytársam akiről azt hittem, hogy barátok vagyunk (fiú). De kiderült, hogy nem is ismer mert egyszer az egyik osztálytarsam írt nekem az ő telojárol, hogy szerelmes belem aztan a fiu írt az egyik lánynak, hogy ez történt. Felhívtam és azt mondtam, hogy beszélni akarok vele és másnap lett volna valami közös program amire együtt mentünk volna.Azt írta annak a lánynak, hogy nem nem megy el azért mert rányomulnék közben meg nem én voltam az aki megfogta a kezét, és az se aki belefeküdt az ölembe és ő fél, hogy rányomulok....
ha most ettől boldogabbak vagytok tessék itt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!