Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen érthetetetlen ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen érthetetetlen ez a srác? 14/L

Figyelt kérdés

Szval van egy osztalytarsam akirol azt hittem h baratok vagyunk (fiu) de kiderult hogy nem is ismer mert egyszer az egyik osztalytarsam irt nekem az o telojarol h szerelmes belem aztan a fiu irt az egyik lanynak h ez tortent es felhivtam es azt mondtam h beszelni akarok vele es masnap lett volna valami kozos program amire egyutt mentunk volna es azt irta annak a lanynak hogy nem nem megy el azert mert ranyomulnek kozben meg nem en voltam az aki megfogta a kezet es az se aki belefekudt az olembe es o fel hogy ranyomulok szerinted ez most mi??

es bocsi a helyeesirasert de telorol vagyok...

2014. máj. 16. 23:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azahelyzethogynemcsakahelyesírásoddalvanbajhanemazzalishogynemtagolodaszövegetmondatokraésezenkívülsemlehetérteniamitleírtálpróbáldújra
2014. máj. 17. 00:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Dobd ki a telódat. Nincs rajta se pont, se vessző.
2014. máj. 17. 00:03
 3/11 A kérdező kommentje:

nem azért írtam ki a kérdést hogy az írásomat piszkáljátok....

ja és szerintem ha kicsit idegesek vagytok akkor ti sem hasznaltok se vesszőt se pontot.

Azt nem értem hogyha valaki segítséget kér miért nem lehet a kérdésére válaszolni ? (ez csak az első kettőnek szól!)

2014. máj. 17. 00:06
 4/11 anonim ***** válasza:
ez most komoly? az iskolában is így írsz? érthetetlen, tanulj meg legalább írásjeleket használni, addig fel se gyere az oldalra...
2014. máj. 17. 00:07
 5/11 anonim ***** válasza:
na ennyit ér a nagy "okostelefon" meg a híres iphone... kár hogy aki használja az ostoba marad
2014. máj. 17. 00:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet, h offenzívan kritizálunk, de egy galamblelkű gyakoris sem tud válaszolni, ha nem érti a kérdést.
2014. máj. 17. 00:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha segítséget kérsz, akkor tiszteld meg a válaszolókat azzal, hogy ne nekik kelljen kitalálni a kérdésedet.
2014. máj. 17. 00:13
 8/11 A kérdező kommentje:

Szóval van egy osztálytársam akiről azt hittem, hogy barátok vagyunk (fiú). De kiderült, hogy nem is ismer mert egyszer az egyik osztálytarsam írt nekem az ő telojárol, hogy szerelmes belem aztan a fiu írt az egyik lánynak, hogy ez történt. Felhívtam és azt mondtam, hogy beszélni akarok vele és másnap lett volna valami közös program amire együtt mentünk volna.Azt írta annak a lánynak, hogy nem nem megy el azért mert rányomulnék közben meg nem én voltam az aki megfogta a kezét, és az se aki belefeküdt az ölembe és ő fél, hogy rányomulok....

ha most ettől boldogabbak vagytok tessék itt van

2014. máj. 17. 00:20
 9/11 anonim ***** válasza:
hát én még így se nagyon értem XD
2014. máj. 17. 00:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Én sem értem :D A második mondatnál már jojózik a szemem, hogy ki kivel csinált mit, a másik telefonjáról :D
2014. máj. 17. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!