Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolhatnék erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csingilingg84 kérdése:

Mit gondolhatnék erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Megpróbálom rövidre sűríteni a mondanivalómat. A lényeg az, hogy eléggé visszahúzódó, félénk lány vagyok, aki nem igazán bízik meg az emberekben. Olykor túlságosan is hamar kategorizálom be az embereket, külső alapján. Másfél éve tetszik nekem egy fiú, és az utóbbi időben úgy vettem észre, mintha próbálna közeledni felém. Nem tudom mit gondolhatnék erről, mert mikor egymásra nézünk vagy hasonló dolog történik(pl. visszanéz utánam), egy-két hétig kerül. Nem tudom hová tenni a dolgot, azt tudom, hogy kissé távolságtartó az emberekkel, mert van egy hibája, ami biztosan hátráltatta már dolgokban...
2014. máj. 17. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Határozatlan vagy. Gondold végig, mi lenne ha....;

-összejönnél vele

-ha hagyod az egészet.

Kicsit képzelődj... Gondolod végig milyen jeleket küldöt és hogyan, a szándékát próbáld értelmezni nehogy ciki helyzet legyen ebből...

A Mars és Vénusz társkeresőben könyv neked való lenne. Mint mindenkinek.

2014. máj. 17. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy kezdj el vele beszélgetni. Gondolkozz valami közös témán és vágj bele. Persze ne eröltesd, de 1-2x ellehet kezdeni a párbeszédet, aztán majd meglátod hogy adja-e magát a további társalgás. Ha igen, akkor elég alaposan kitudod majd puhatolni a dolgokat. :) Először, dumáljatok, rendszeresen. ;)
2014. máj. 17. 12:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! ;)
2014. máj. 17. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!