Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha a párotok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a párotok az exéről/exeiről beszél?

Figyelt kérdés

Nem tudom, de néha számomra nagyon zavaró, mikor a párom egy adott helyzetből egy múltbéli nőt hoz fel a témába, pl. elmentünk egy autószervizbe, ahol összetalálkozott a barátom egy női ismerősével akivel 1 suliba jártak. Beszélgettünk stb. majd otthon elkezdte a csajsziról beszélni, h ez annak a lánynak a barátnője volt a suliban, akivel ő akkor kavart, vagy a semmiből előhozza egy átbulizott éjszaka után, h az exem ilyenkor már beadta magának az infúziót másnaposság esetén, h jobban legyen... Jó, ezek a nők nem jönnek szóba nap mint nap, csak úgy érzem, h nekem ezekhez a dolgokhoz nincs közöm és igazság szerint nem is szeretnék tudni részletekről...

Egy másik kérdés, de egészen más témával kapcsolatos: A párom 2 évet volt együtt egy csajjal és megakarta kérni a kezét. Ezt még ismerkedésünkkor mesélte, h minden meg volt szervezve, meg volt a gyűrű és a kirándulás is be volt fizetve ahová elvitte volna, csak akkorra a csaj szakított vele. Akkor még viccesen kérdezte, h : Ha netán odáig eljutnánk, akkor illene új gyűrűt vennem és nem azt az ujjadra húznom, amit neki szántam,ugye?! Én annyit válaszoltam, h: Jobban esne, igen egy új gyűrű! Viszont azt az "ex jeggyűrűt" még nem is láttam és akkor azt mondta, h még mindig a fiókjában van. Ha netán oda kerülne a sor, h tényleg eljegyzés, akkor h tudassam a barátommal, h látni szeretném azt a gyűrűt, mert nem szeretném ha azt adná nekem?! Nagyon ciki tőle ilyet kérni? :/ Vagy csak én vagyok raplis és nagyra vágyó, h más nőnek szánt eljegyzési gyűrűt nem fogadnék el? :/

2016. jún. 19. 17:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
En siman megneznem a gyurut. Amugy egyaltalan nem vagy nagyravagyo meg semmi ilyesmi. Az en baratom is jegybenjart egy csajjal elottem. Tudom hogy milyen gyuruje volt a csajnak szoval biztos hogy feldugnam a sejhajaba a baratomnak ha vmk hasonlot adna.
2016. jún. 19. 17:13
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem. mert tudom hogy mindegyiknél jobb vagyok.
2016. jún. 19. 17:13
 3/20 A kérdező kommentje:
1. én is megnézném a gyűrűt, de nem tudom, h ezt h hozzam fel a páromnak.. :D H légyszi mutasd meg a gyűrűt? Vagy h beszéltél nekem gyűrűről és szeretném látni? :D
2016. jún. 19. 17:15
 4/20 A kérdező kommentje:
2. Tulajdonképpen engem sem zavar, mert valamiért velem van, csupán abból a szempontból, h szerintem a jelenbe nem kell a múltbéli dolgokat beleszőni, mert az csak rá tartozik és rám nem :)
2016. jún. 19. 17:16
 5/20 anonim ***** válasza:

Engem nagyon zavar. Igazából nem is azért, mert féltékeny lennék vagy bármi hasonló, hanem csak szimplán fáj.

21/L

2016. jún. 19. 17:16
 6/20 Blade Bone ***** válasza:
Zavarna igen. Egyébként picit fura, hogy a gyűrűvel kapcsolatban ilyen kérdes,még felmerült benne, hogy neked az esetleg majd... :0
2016. jún. 19. 17:21
 7/20 anonim ***** válasza:

Ismerkedési fázisban még én magam kérdeznék rá az exekre, mert már többször is jártam úgy, hogy akivel randiztam valójában még nem volt túl az exén. Kapcsolatban már zavarna (meg ismerkedésnél is), ha folyton felemlegetné a semmiből. Az rendben lenne, ha párszor megemlítené valamivel kapcsolatban.

A helyedben én is megkérném, hogy mutassa meg azt a gyűrűt. Én sem szívesen hordanám azt, amit amúgy másnak szánt. Szóval szerintem nem veled van a gond.

2016. jún. 19. 17:22
 8/20 A kérdező kommentje:
6, Hogy érted, h fura? Nem értelek teljesen :/
 9/20 anonim ***** válasza:
Én szívesen beszélgetek róluk. Sok tanulságot le lehet vonni. A mostani kapcsolatomban nagy hasznát veszem az infóknak. Egyrészt tudom, mivel tudnám kikergetni a párom a világból, így viszont figyelek. És előbb értettem meg, miért ment szét a párom házassága, mint ő maga (rossz kommunikáció, rengeteg elfojtás). Úgy, hogy ismerem a problémát, tudok segíteni, hogy ne kövesse el újra.
 10/20 A kérdező kommentje:
Akkor a következő kérdésem, h h kérjem meg rá! :) Ne haragudjatok, h ilyen gyerekesnek tűnök, h itt szerencsétlenkedve tipródok, h h kérdezzem meg stb. mert végül is igen az én párom, de nem szeretném, h neki is kellemetlen legyen, h "követelem" a gyűrűt :)
2016. jún. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!