Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a parod holtreszegre inna magat, mit tennel?
Eloszor fordult elo ugyan, de tudta jol, hogy ez az egyetlen dolog, amit nem tudok elviselni a reszeg embereket. Egy kollegam szulinapjat unnepeltuk, sehogysem tudtam lebeszelni, hogy vegye lassabbra a pialast, este meg kinlodnom kellett vele, elaludt a furdokadban, ugy kellett kicibalnom, aztan rosszul lett, ilyet meg nem lattam :-((
Bocsanatot kert, megigerte, hogy nem fordul elo tobbet, de meg mindig nem jon, hogy elhigyjem, hogy min kellett keresztulmennem...
28N/ 31F
Nekem semmi rossz tapasztalatom nincs alkoholistákkal, de én is egyetértek, hogy válóok! Egyszerűen azért mert undorító. Kiábrándító, lohasztó, hányingertkeltő, ijesztő és még soroljam? Ha így látnám a barátom, soha többet nem tudnék megbízni benne, vonzódni hozzá vagy izgatónak tartani. És hogy még utána én ápolgassam is szegénykét másnap?? Kackac. Jó vicc.
Gondolom mindenkinek van olyan amit nem bír a gyomra, hát néhány embernek ez a részegség, ez nem igazán irányítható, hogy ki hogy érez az ilyen dolgok iránt, ettől még nem kell kinevetni minket.
Azért vicc amit itt sok hozzászóló mond...
Valaki 5 évente egyszer többet iszik a kelleténél, berúg és már megy az "alkoholistázás"... :D Ezt ugye ti sem gondoljátok komolyan?
Amúgy nem tudom, miért lettem lepontozva, mikor az volt a kérdés, mit tennék hasonló helyzetben. Én leírtam, pontosan mit tennék. Csak azért, mert én másképp látom és nem vágnám ki a hisztit egy ilyen eset miatt, még a kérdésre válaszoltam. Bár megszoktam, hogy ez itt semmit nem jelent...
Amúgy meg te is ugyanúgy leszólod azt aki nem ért veled egyet és hisztisnek nevezed, akkor miért várod, hogy a te álláspontod elfogadják? Ez nem hiszti, ez egyéni ízlés. Valakinek belefér, valakinek nem. Valószínűleg neked is van olyan kikötésed ami más számára nevetséges lehet.
Azt még hozzáteszem, hogy én úgy vagyok vele, hogy én meg tudom csinálni hogy nem iszom öt évente sem és nem részegedek len, nekem ez nem nehézség, hanem természetes, akkor más is meg tudja és joggal várhatom el.
Hol olvastad, hogy azt írtam bárkire is, hogy hisztis?
Annyit mondtam, hogy "én nem csapnám ki ezért a hisztit".
Kis szövegértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!