Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem esik rosszul, ha azt mondják rám, hogy átlagos vagyok?
Nekem nem elég.
Fiú vagyok.
Amiért neked rossz, ne akard, hogy másnak is az legyen! -.-
Igen. Én magamra is azt mondom hogy az vagyok.
Azoktól az emberektől nagyobb hányingerem támad, aki szerint mindenki a világon egy egyedi kis megismételhetetlen hópehely (mert ugye hópehelyből sincs két egyforma)
Rengeteg híres ember van, aki a mai napig azt mondja magáról hogy ő átlagos. És rengeteg a tömegbe olvadó egyszerű arc, aki azt mondja magára hogy ő különleges. Többet érsz azzal hosszú távon, ha magadra is átlagosként nézel sok tekintetben
Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek jó érzés ha elismerik őt mások.
De ugyanakkor ha az életben a mostani állapotodnál előbbre akarsz jutni, akkor az a legegészségesebb, ha nem Supermanként tekintesz magadra, hanem átlagos emberként, akinek még van hová eljutnia.
Ha átlagos emberként gondolsz magadra, akkor sokkal jobban benned van az, hogy feljebb törj.
Ha átlag feletti emberként gondolsz magadra, akkor sokkal jobban benned van az, hogy megpihenj a babérjaidon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!