Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyére vesz a párom?
nem vagy hülye liba, ez tényleg fura kicsit.
én őszintén beszélgetnék vele erről, de ha egyébként minden rendben, nem csinálnám a balhét.
sokszor már félnek az emberek bármit kérdezni facebookkal kapcsolatban, mert rögtön megkapják, hogy "pff kit érdekel a facebook, az nem jelent semmit, hány éves vagy te" de szerintem ha értelmes az ember, le lehet azért szűrni belőle dolgokat.
Exem volt ilyen, bár mi csak nyolc hónapig voltunk együtt, tovább nem nyúztuk egymást.
Nálunk annyival volt több, hogy én rá is kérdeztem, hogy ezt most így miért, csodaszépen kimagyarázta, hogy nem szeret kipakolni mindent az életéről, meg senkinek semmi köze a magánéletéhez (még a családjának sem), tudtak rólam, a barátai is, de ennyi. Meg hogy nem szégyell, nem titkol, miért is tenné, azt teszek ki rólunk, amit akarok.
Egyébként van ilyen beállítás, hogyha megjelölöd, ne látszódjon az oldalán, csak ő lássa (exemnek is ilyen volt, nálam látszódott hogy megjelöltem, az adatlapján nem), a másik verzió, hogy neki külön engedélyezni kell minden posztolásnál, hogy ki láthatja és ki nem.
Na, hát mindenesetre nálunk az bukott ki a végére, hogy igazából azért nem vállalt ilyen szinten fel, mert egy percig nem tervezett velem komoly kapcsolatot. Elvoltunk, ha nem lettek volna egyéb gondjaink, szerintem még ellettünk volna egy-két évig, de egy percig nem jutott eszébe, hogy hosszú távra tervezzen velem. Ezért nem látta szükségesnek a fent írt dolgokat sem. (Az utánam lévő csajokat persze rögtön kitette, mentek a smárolós képek, egyebek... :) De beléjük jobban is beléjük volt esve, mint belém, utólag már felismertem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!