Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerelem? Vagy minek lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem? Vagy minek lehet ezt betudni?

Figyelt kérdés

Volt komoly kapcsolatom, de abban is félreléptem. Megszámolni nem tudom, hogy hány nőt/lányt vittem ágyba. És igen, nagyon elhittem, hogy ezzel én menő vagyok. Szerelemről eddig csak hallottam, még csak a közelében sem jártam.

Viszont van egy lány, akit december óta próbálok befűzni. Egy hónapja végül találkoztunk, lefeküdtünk, lelépett. Ennyi szokott lenni a történet, többet keresnem se kellett volna. De pocsékul éreztem magam, mint egy nagy szrkupac. Találkoztunk megint. Szexeltünk, de nálam aludt. Aztán még párszor ez megismétlődött. Most ott tartok, hogy minden percemet vele akarom tölteni, azt akarom, hogy mosolyogjon és egyszerűen azon kapom magam, hogy azon agyalok, hogyan kérném meg a kezét. Belepusztulok, hogy mással is együtt lehet. Ha én mással vagyok, nem okoz örömet, nem érzem menőnek magam. Inkább szánalmasnak.

Ez szerelem? Vagy csak átmeneti elmezavar?

25/f

2016. jún. 21. 20:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, csak nő vagyok...és nem voltam annyi férfival, mint te nővel. Csak a helyzet. Üdv a pokolban :D
2016. jún. 21. 20:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Amúgy miért nem beszélsz vele erről?
2016. jún. 21. 20:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Bevallom férfiasan, hogy nem érzem magam bátornak ahhoz, hogy ilyet felhozzak. Meg csalódást se kellene neki okoznom.
2016. jún. 21. 20:49
 4/12 anonim ***** válasza:

És ha csak viccből felhoznád, hogy : "nehogy belémszeress ;) "

Talán jobb, mint tagadni a dolgokat...mert az úgy sem megy sokáig szerintem.

2016. jún. 21. 20:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Poénkodtunk már ilyennel. Kb harmadik este, mikor nálam aludt. Odamondtam, hogy "belém fogsz szeretni", viccesen. Erre ő annyit mondott, hogy "inkább te belém". És basz.ki, igaza lenne?
2016. jún. 21. 20:54
 6/12 anonim ***** válasza:
És ha neked is igazad van? :D
2016. jún. 21. 21:13
 7/12 A kérdező kommentje:

Akkor se tudnék mit kezdeni az egésszel.

Volt hosszabb kapcsolatom, de az is csak "hobbi" volt. Megcsaltam a lányt és egyszer sem mondtam neki, hogy szeretem. Mert nem szerettem. Nem tudom, hogy kell egy kapcsolatban viselkedni.

2016. jún. 22. 13:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Kicsit sajnállak a helyzeted miatt.

Talán ülj le vele, mondd el, hogy mit érzel. Úgy ahogy ide leírtad. És azt is, hogy te nem tudod mi az a szerelem és nem tudod, hogyan működik egy kapcsolat. De meg szeretnéd vele próbálni. :)

2016. jún. 24. 08:17
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Sajnálni? Szerintem "megérdemli", most megtudja milyen a másik oldalon lenni, az ilyen hűdemenő emberkék sok embert bántanak meg és nem csak szexuális témában. xD
2016. jún. 24. 08:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, sajnálom, amiért nem tudja, hogy milyen szeretni és szeretve lenni.

Megbántott sok embert? Maximum a volt nőjét bántotta, de őt nagyon. A többi csaj, akit bevitt az ágyába, valószínűleg nagyon jól tudták, hogy milyen pasival állnak le.

Mindenkinek vannak érzései, azoknak is, akik minden nőt megfektetnek/minden férfival összeállnak. Csak a megfelelő személy kell ahhoz, hogy kiváltsák az érzéseket. A kérdezőnél pedig az említett hölgy az.

2016. jún. 24. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!