Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányok, nektek nem rossz, hogy nem tudtok csak úgy odabújni a barátotokhoz?
Én hozzábújok. A vállára hajtom a fejem és a nyakába fúrom az arcom. Mission Complete!
Én meg azon szoktam elgondolkodni, hogy az alacsonyabb lányoknak milyen rossz, hogy tornázniuk kell a fiúk szájához. Én csak odamegyek, piszézek vele, megcsókolom, mert egy vonalban van a szánk. De egyszer úgy akarta csókot adni neki, hogy nem értem el, egy sámlin állt, és marha rossz volt, hogy meg kellett várnom amíg kegyeskedik lehajolni hozzám.
Én értem, mire gondolsz, néha nekem is eszembe jut, hogy mennyivel másabb lehet úgy az összebújás, de igazából szerintem erre is ki lehet alakítani saját módszereket. :)
Mi mondjuk majdnem teljesen egymagasak vagyunk (talán egy centivel vagyok magasabb, bár aljas módon még így is szeretem a magassarkút, szóval... :D), de ha összebújunk, én általában nem húzom ki magam, és ha a mellkasához vagy oldalról nem is tudok úgy bújni, mint "más párok", általában a vállához vagy a nyakába fúrom a fejem, ha átölel, és ő ezt is szereti. :)
Sőt, ha belegondolsz, te a nyaka köré tudod fonni a karod kényelmesen, és nem úgy nézel ki, mint aki csüng a másikon, ez nagy előny az alacsony lányokkal szemben! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!