Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas lányok, nektek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas lányok, nektek nem rossz, hogy nem tudtok csak úgy odabújni a barátotokhoz?

Figyelt kérdés
Nekem úgy hiányzik, olyan jó lenne, ha például csak úgy ácsorgunk valahol, akkor átölelni, vagy csak úgy oldalról hozzábújni, mint ahogy a lányok szoktak, de én nem tudok, mert kb egymagasak vagyunk, sőt, 1-2 centivel én vagyok a magasabb. Otthon nem gond, ha ülünk vagy fekszünk, akkor össze szoktunk bújni, csak hát nyilvánosan nem lehet. Lányok, nektek nem szokott ez hiányozni?
2016. jún. 22. 21:04
1 2
 11/14 opened paradise ***** válasza:
Keress egy lépcsőt,vagy lépj le a járdáról. Alacsony lányoknál is hasznos,csak fordítva.
2016. jún. 22. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem igen, eszembe jut néha, azért összebújunk
2016. jún. 22. 22:26
 13/14 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én hozzábújok. A vállára hajtom a fejem és a nyakába fúrom az arcom. Mission Complete!

Én meg azon szoktam elgondolkodni, hogy az alacsonyabb lányoknak milyen rossz, hogy tornázniuk kell a fiúk szájához. Én csak odamegyek, piszézek vele, megcsókolom, mert egy vonalban van a szánk. De egyszer úgy akarta csókot adni neki, hogy nem értem el, egy sámlin állt, és marha rossz volt, hogy meg kellett várnom amíg kegyeskedik lehajolni hozzám.

2016. jún. 22. 23:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Én értem, mire gondolsz, néha nekem is eszembe jut, hogy mennyivel másabb lehet úgy az összebújás, de igazából szerintem erre is ki lehet alakítani saját módszereket. :)

Mi mondjuk majdnem teljesen egymagasak vagyunk (talán egy centivel vagyok magasabb, bár aljas módon még így is szeretem a magassarkút, szóval... :D), de ha összebújunk, én általában nem húzom ki magam, és ha a mellkasához vagy oldalról nem is tudok úgy bújni, mint "más párok", általában a vállához vagy a nyakába fúrom a fejem, ha átölel, és ő ezt is szereti. :)

Sőt, ha belegondolsz, te a nyaka köré tudod fonni a karod kényelmesen, és nem úgy nézel ki, mint aki csüng a másikon, ez nagy előny az alacsony lányokkal szemben! :D

2016. jún. 23. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!