Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az a mondás, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az a mondás, hogy a legjobb nőt is unja valaki?

Figyelt kérdés

Ezzel a kérdéssel több kérdést foglalnék össze:

1. Attól hogy nagyon jó teste van szép arca, előbb-utóbb az ő pasija is meg fog nézni más nőket, hogy de jó csaj a másik (utcán és neten)?

2. Attól hogy megnéz más nőket (akár utcán akár neten) és szereti is a nőjét, nem gondolkodik abban hogy de megcsalná, azzal a másikkal, igaz?

3. Mikor kell aggódni, hogy a pasi esetleg másra vágyik? Milyen jelek vannak?

4. A férfiak nem féltékenyek ha a barátnőjük más pasikat néz meg?

Nem vagyok tini, csak szeretném megérteni részben a férfi gondolkodás módot, és más tőletek hallani ezeket, mint a nők lapján olvasni, igazán "hiteles" forrásból...

2016. jún. 23. 08:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 Azt érdemes hozzátenni, hogy én pl. szívesen hordom évek múltán is ugyanazt a szakadt kopott ruhát is, csak azért mert megszerettem, törődtem vele, befoltoztam. :)
2016. jún. 23. 13:18
 12/15 anonim ***** válasza:
# 11: Igen, ez így van, a törődés, a befektetett energiák révén még értékesebbé válhat valami számunkra.
2016. jún. 23. 13:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor erre az analógiára reflektálva meg kell jegyeznem, hogy ugye egyikőtök sem egyetlen pulcsival rendelkezik?

Sőt, kifejezetten igénylitek a változatosságot és minden nap másikat vesztek fel és nagy örömmel válogattok magatoknak ki újabb pulcsikat a boltokban.

2016. jún. 23. 16:24
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
# 13: Írtam, hogy ebből a szempontból a példa sántít, lehetett volna mondjuk lakás is, mert azt az ember többnyire hosszú távra választ. Ugyanakkor az ember természetesen NEM használati tárgy, hogy cserélgetni lehessen, vagy pótolni egy másik tárggyal. Plusz a tárgyaknak ugye nincsenek érzéseik...
2016. jún. 23. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Viszont abból a szempontból így is találó a hasnlat, hogy manapság úgy kezelik a párkapcsolatokat, mint valamiféle terméket.

Van életciklusa, szezonja, szavatossági ideje, vásárlói elégedettség, márkahűség és rühellik a second hand termékeket. Nem szívesen viszik szervizeltetni, csak használni akarják...

2016. jún. 23. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!