Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha féltékeny típusú ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha féltékeny típusú ember vagyok akkor nekem nem való a párkapcsolat? 20/l

Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 15:31
1 2
 11/17 osterban ***** válasza:
Így igaz, ahogy előttem is írták, a saját önértékeléseddel van baj. Ezt kell rendbe tenned, ha kell, akár szakember segítségével, és akkor nem leszel kórosan féltékeny. Sajnos a mai világban nagyon könnyen kialakul az önértékelési zavar, hisz a fogyasztói társadalom épp arra épül, hogy hiányt, elégedetlenséget keltsen bennünk.
2016. jún. 27. 15:25
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 27. 21:06
 13/17 István1979 válasza:
0%

A féltékenység felesleges, mert 2 lehetőség van:

- Nem csal meg, így alaptalan.

- Megcsal: már nem tehetsz semmit

Max addig van beleszólásod és ráhatásod a történetre amíg a nagy lila ködtől a megcsalásig eljuttok.

Mint pasi mondom, ha megcsal a pasid, annak Te vagy az oka, nem az, hogy ő szemét. Szimpla fizikai szükséglet. Ha megvan otthon amire vágyunk, azt nem keressük máshol. Ha most még nem is, majd 10 év múlva Te is elfogadod, hogy így van.

2016. jún. 28. 19:19
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
István1979, ez egy nagyon káros és hamis állítás. Ha valaki nem érzi magát jól egy kapcsolatban, akkor nem a megcsalás, hanem a kilépés a helyes és jogos döntés.
2016. jún. 29. 08:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A párkapcsolat mindenkinek való, csak fel kell hozzá nőni. El kell viselni, hogy nem zárhatjuk be a másikat egy kis dobozba, mert az nem kapcsolat. Meg kell találni az egyensúlyt, hogy mennyi időt töltötök egymással és mennyit másokkal vagy együtt és másokkal stb.
2016. jún. 29. 08:09
 16/17 István1979 válasza:

Annak aki utánnam írt és lepontozott:

37 év tapasztalata alapján: Az, hogy mi lenne a helyes és mi a valóság két teljesen különböző dolog. A válaszom a valóságot tükrözi kertelés, mellébeszélés nélkül. A probléma az, hogy a magazinokban ezt soha senki nem fogja leírni, de attól még így van.

2016. jún. 30. 08:16
 17/17 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólónak igaza van szerintem is sokat számít hogy mennyire szereted magad mivel ez meghatározza azt is hogy másokkal hogy viselkedsz mennyire vagy nyitott és nekem az a véleményem hogy aból ha az ember ismerkedik másokkal is nem csak a párjával az még nem jelenti azt hogy félre fog lépni ha igazán szeretitek egymást nyugodtan eljárhattok bárhová szórakozni például táncolni. Semmi sem fog történni Max mindketten jól érzitek magatokat más fiatalok társaságában is.
2016. júl. 22. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!