Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti el tudnátok fogadni egy ilyen lányt?
Figyelt kérdés
Vallásos családban él, házasság előtt nincs szex, a védekezés náluk tabu, a nőnek nem szabad (vagy nem feltétlenül kell) élveznie a szexet, a maszturbálás is bűn, és nem is szőrtelenítik se a lábukat, se a hónaljukat, se az intim területeken, szóval sehol, sminkelni se sminkelnek.
Ti mit gondoltok az ilyen emberekről? Tudnátok vele együtt élni, vagy az ilyenek szóba se jöhetnek?
L/19
2016. jún. 24. 16:59
31/34 anonim válasza:
Kérdező, elárulnád hogy ez milyen vallás, ami tiltja ezeket?? Egyáltalán hogy a fenében jön össze a vallással az hogy nem lehet borotválni/gyantázni, sminkelni, maszturbálni??? Én ugyan lány vagyok, de alapvetően az ilyen emberektől futva menekülök, és ennek ellenére mélységesen sajnálom őket hogy ennyire átmosták az agyukat.
32/34 anonim válasza:
Én is lány vagyok és egy elég vallásos családban nőttem fel. DE A VALLÁS GYAKORLÁSA NEM EZ! Attól nem lesz valaki jobb, hogy nem borotválkozik. A többi "szabályt" én követem, de nem ilyen formában. Sminkelem magam, de nem mint egy utcalány. A házasság előtti szex sincs nálunk tiltva, csak az az elvárás, hogy ne minden hónapban valaki mással járjunk. A védekezés meg szerintem még mindig jobb,mint az abortusz. És szerintem ami a legfontosabb, hogy ahhoz az emberhez mész hozzá, akit szeretsz őszintén. És akkor remélhetőleg a szex része is rendben van a házasságnak :) Én vallásos vagyok, nem fanatikus. Egészen más a kettő...
33/34 anonim válasza:
"és nem is szőrtelenítik se a lábukat, se a hónaljukat, se az intim területeken, szóval sehol, sminkelni se sminkelnek. "
Ez a "fogamzásgátlás" célját szolgálja?Mert kicsit is igényes férfi nem nagyon nyúl hozzá egy szőrmók nőhöz.
34/34 anonim válasza:
A tabu vedekezes a latin es az arbaknal van tutommal..... nem szortelenit a csaj? Sehol? Sehol? Mi vanaan??? Vagy milyen vallas es latin-amis? Vagy mi? Nem szabad elvezni a szexet......mi anal vagy mi??? Szoba meg a gondolatot is tavolra kergetnem az agyamtol.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!