Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyen tényleg létezik?
Ezt a cikket ma olvastam, és eléggé ledöbbentem.
Őszintén, nálatok tényleg ez a helyzet, hogy a félénkebb, visszahúzódóbb, "jófiú" típusú srácokat így kiskutyaként tartjátok magatoknál? Csak azért, hogy ki legyenek használva, majd ha unná, akkor megint dobtok "csontot" nekik, hogy közeletekben maradjanak és így növeljétek az egótokat?
Be kell, hogy valljam, hogy kicsit mintha magamra ismernék ebben a cikkben, mármint van egy lány, akibe titkon eléggé bele vagyok zúgva, próbáltam már elfelejteni, de sajnos nem megy. Ha nem beszélek vele, akkor hiányzik, ha beszélek akkor felvidulok. Sokszor szokott dicsérni, stb.., ami megmondom őszintén jól esik, mert eddig sajnos nem voltam sikeres a nőknél, és nem vagyok ehhez hozzászokva. Szóval ez lenne a csontdobálás, és ő ezt tudatosan játszaná? Megmondom őszintén egy rendes lánynak ismertem meg, de ez a cikk egy kicsit ledöbbentet.
Őszinte válaszokat kérnék, köszönöm előre is! 22/F
Ezt sajnos így nem lehet megítélni, ezt neked kell tudni, érezni.
Úgy viselkedik mint a cikkben? Tudja, hogy mit érzel iránta, megbeszéltétek?
A megkeseredett válaszadók ellenére hidd el nem mindenki ilyen, az együtt töltött idő alapján ítélj, ne egy hülye cikk alapján.
Konkrétan nem mondtam így ki, de nem hülye a lány, biztos, hogy látszik rajtam, hogy oda vagyok érte, abból is gondolod, hogy egyik ismerősöm rákérdezett, hogy járunk-e, mert feltűnően boldog vagyok a társaságában.
Meg mondom olyan dolgokat mond sokszor, ami számomra meglepő, mert mint mondtam sok lány barátom van, és tőlük ilyeneket sose hallok. A másik ami egyezik az az, hogy neki van barátja. Ne kövezzetek meg emiatt, nem várom, hogy szakítsanak, nem is rondítanék bele semmibe, de konkrétan ezért nem mondtam még meg neki kerek perec, hogy mit érzek, mert hülyét csinálnék magamból. De ettől függetlenül nem tudom azt mondani, hogy innentől kezdve nem érdekel a lány, sajnos nem tudok így magamnak parancsolni.
Nézd, az,hogy van barátja, nem jelenti azt, hogy téged kiskutyaként, vagy lelki szemetesláda gyanánt tart.
Ha nem érzed azt, hogy kihasznál, és jól érzed magad a társaságában, illetve őszinte veled, akkor barátként kezel. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek feléd érzései, csak azt, hogy nem olyan, amit te szeretnél.
Azt javaslom, keress magadnak barátnőt, Ő meg maradjon meg, mint barát. Az ilyen cikkekkel meg nem kell foglalkozni, ennyi-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!