Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos hogy ezért a feleségem ilyen drága holmit vásárol?
Külföldön dolgozom, ő pedig otthon van és munkanélküli.
Hitelre vett egy 400.000ftos porszívót mert ő állandóan takarít és ez majd megkönnyíti a munkáját.
Na és azért mert én elszívok napi egy doboz cigit és havonta körülbelül 70.000ftot költök az autó szervizelésre...de én azzal járok haza és nekem fontos, a cigi árát pedig szintén én keresem meg.
Mondtam neki pedig hogy a porszívó nem kell akkor sem ha a falból a vizet is kiszívja...szombaton jöttem vissza ma meg már megszerezte a porszívót.
5 éven át egy porszívó árát fogjátok törleszteni?! :O
"Okos" feleséged van, csak gratulálni tudok neki...
az a porszívó egyébként ér annyit. ha lenne rá 400e forintom én is megvettem volna. (mondjuk az más kérdés, hogy nektek szükségetek van-e rá. nekem lenne)
de egyébként tökmindegy, mert a dolog nem erről szól.
egyedül van, nincs mit csinálnia, próbálja elfoglalni magát. ha el akarod kerülni a jövőben a hasonló meglepetéseket, mert lesz még, abban biztos lehetsz, törd a fejed, hogy mivel tudnád lefoglalni, ami kevesebbe kerül, vagy legalább több értelme van.
(egyébként, ha úgysem csinál semmit, miért nem viszed ki magaddal legalább néha?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!