Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik férfi nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik férfi nő barátság?

Figyelt kérdés
Mennyire tud működni,mert szerintem megvan az esélye,hogy valamelyik beleszeret a másikba.

2016. jún. 28. 20:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Akkor te jó fiúbarát lehetsz,ha csak barátként tekintenek rád.:)
2016. jún. 28. 21:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Van, egyikünk sem akar a másiktól semmit, mégis jól megvagyunk. :)
2016. jún. 28. 21:32
 13/21 anonim ***** válasza:
Most ezt nem tudom eldönteni, hogy beszólás volt, azért mert többet nem akarnak tőlem, vagy dicséret, hogy biztos normális vagyok :D
2016. jún. 28. 21:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Hmm 5 éve ismerek egy lányt osztálytárs volt pár évig és nagyon jó barátok voltunk! Sose akartam tőle többet és elmondása szerint ő se! Segítettünk sokat egymásnak (nem nem volt szex!) és jó barátok vagyunk. 18 évesek vagyunk.
2016. jún. 28. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Legjobb barátom fiú már több mint két éve... két marha:)

19L

2016. jún. 28. 22:36
 16/21 A kérdező kommentje:
13-nak. Nem beszólás volt,csak biztos normális lehetsz:)
2016. jún. 28. 23:49
 17/21 anonim ***** válasza:

15éve vagyok jóba a legjobb fiú barátommal, és soha semmi nem volt köztünk és nem is lesz :) ugyhogy létezik ;) és szerintem jobb egy fiú barát mint egy kètszinű bnő ^^

21/L

2016. jún. 29. 00:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Oszinten regen elhittem h van de mara mar rajottem h nincs.Majdnem az osszes fiu haverommal smaroltam amit persze utana meg is bantam.Mindig tobbet akartak ugyhogy rakellett h jojjek felesleges uj ferfi baratokat szerezni:D
2016. jún. 29. 00:32
 19/21 anonim ***** válasza:

egyre inkább kezdek benne kételkedni.

A legjobb barátom egy fiú, de nem vagyunk egymáshoz valók, csak barátnak vagyunk jók. Én nem vonzódom hozzá, viszont azt veszem észre,hogy ő egyre inkább közeledne. Mostanában hanyagolom meg próbálom összehozni néhány csajjal, de eddig semmi.

Azt hiszem fiú és lány közötti barátsághoz 1 dolog kell:

Ha nincs vonzalom (sem az egyik, sem a másik fél részéről). Ha egyszerűen nem vonzódnak,akkor nem lesz minek történnie, szóval igen. Ez nem első alkalommal derül ki, hanem évek múltán. Ha az egyik fél már vonzódik,akkor bajok lesznek.

2016. júl. 3. 13:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Hogyne, bár annyira nem szoros a barátság, inkább egyetem alatt. Mindig izgulok, hogy jók legyenek a vizsgái, aranyos felesége van s egy tündéri babája. Sosem tudnék úgy tekinteni rá, mint egy férfire, hozzáteszem, nincs gond a külsejével. Leginkább a kistestvért látom benne, minthogy ő is nővért benne. Családos vagyok én is, bár az enyémek kicsit nagyobbak, sokszor érdeklődik, hogy jól vannak -e.
2016. júl. 3. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!