Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom Amerikai és nekem kellene költöznöm mit tegyek?
Figyelt kérdés
A párom Californiában él. A problémám az,hogy nem tudom mit csináljak. Angolul alapul beszélek,és hiába van jogsim nem szoktam vezetni. A párom szerint ebbe bele tudnék jönni, meg az automatát könnyebb vezetni. Az ő fizetése jó az enyém itthon nem.Az egészségbiztositásom is megoldott lenne. Haza is ritkán tudnék jönni. Ti mit csinálnátok a helyemben?2016. jún. 30. 15:37
2/19 anonim válasza:
Menekulnek innen fejvesztve, de azert az ilyen netes lamurokkal pofara lehet nagyon esni.
3/19 anonim válasza:
Nézd ezt neked kell eldöntened, hogy tudsz megbírkózni a honvággyal, mennyire hiányzik majd a családod. Én nem tudtam addig elindulni, míg a szüleim (főleg anyu) éltek, nagy volt a kötődés. Most ha mennék csak úgy, hogy családostul. Bár én szeretek itt élni. Egyre több amerikai filmet nézek, annál jobban tartom őket elbutult népnek.
4/19 A kérdező kommentje:
Milyen netes lamurokkal? Több mint egy éve ismerem személyesen nem a netről.
2016. jún. 30. 15:43
5/19 anonim válasza:
Ha nem lenne semmi ami itt tartana, akkor mennék.
Ha folyamatosan angolul kell beszélned, angol nyelvűekel vagy körülvéve akkor megtanulod egy idő után. Azért nem árt tanulgatni online. A vezetésről nem tudok véleményt mondani, nem vezettem automatát, de a váltós sem egy atomfizika.
6/19 anonim válasza:
Azonnal mennék. Most is, pedig van egy 4 hónapos gyerekem és a férjemnek biztos állása, de ha lenne lehetőség, eldobnánk mindent a kezünkből.:D Több barátom él ott, egyikük egy amerikai lányt vett el, gondolkodás nélkül ment ki.
7/19 anonim válasza:
Szerintem az automata valtonal nagyobb problema hogy milyen jogcimen maradnal ott. Baratno vizum nincsen, amugy meg csak 90 nap estaval.
8/19 A kérdező kommentje:
Összefogunk házasodni azt nem írtam.
2016. jún. 30. 16:10
9/19 anonim válasza:
Én is azt mondom,neked kell döntened,van-e valami ami itt tart,család vagy bármi más,de én is mennék,gondolkodás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!