Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki érti, hogy vajon mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érti, hogy vajon mi zajlik a fejében?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel kb. 2 hete egy buliban "összekavarodtunk", nem feküdtem le vele, de egyértelmű, hogy szerette volna. Nem kérte el a számomat. Ezzel én le is rendeztem. Másnap találkoztunk, akkor elkérte. Utána többször futólag találkoztunk, egy-két mondatot váltottunk, de nem láttam rajta túl sok érdeklődést. (Egy helyen mozgunk az egyetem miatt, nem nagyon tudjuk elkerülni egymást.) Hétfőn újra találkoztunk, éppen egy haverjával beszélgetett, és úgy viselkedett, mintha össze akarna boronálni vele: "nekem most mennem kell, de beszélgessetek, úgy látom, jól kijöttök"- és lelépett. Mivel épp várnom kellett, el is beszélgettem a másik sráccal, kedves volt, nem történt semmi, de kontaktot cseréltünk.

Ez így tiszta lenne.

DE Az első srác hétfőn, tegnap és ma reggel is írt, "csak úgy", hogy hogy vagyok. Utána nem beszélünk túl sokáig. Most vajon akar valamit vagy nem? Én nem tudok elmenni rajta.

2016. júl. 1. 00:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy szeretne megismerni, és haverja is tud a dologról. Nagy eséllyel fogalma sincs, hogy kell csajozni. Te írtál már neki? Kimutattad, hogy szívesen ismerkednél vele?
2016. júl. 1. 01:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne fordíts túl sok energiát arra, hogy megpróbálod kitalálni. Ha tudni akarsz valamit, kérdezd meg nyugodtan. Egyenesen, de kedvesen.
2016. júl. 1. 09:24
 3/3 anonim ***** válasza:

„Nagy eséllyel fogalma sincs, hogy kell csajozni.”

Vagy épp ellenkezőleg. Tudja.

Mert a kérdezőt elbizonytalanította, és a srác fura viselkedése jár a fejében, így a fiúra gondol.

2016. júl. 1. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!