Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kidobnátok a barátotokat ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobnátok a barátotokat ha majdnem minden veszekedésnél ami zajlik köztetek elsírná magát?

Figyelt kérdés
Főleg olyan esetekben mikor csúnyát, sértő dolgot mondtok neki.
2016. júl. 1. 03:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
10-es: és ez most nem volt végtelenül primitív általánosítás, ugye?
2016. júl. 1. 08:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Én nem dobnám ki.
2016. júl. 1. 08:44
 13/20 anonim ***** válasza:

Szóval a srác a gyerekkora miatt különösen érzékeny, de te azért veszekedések alkalmával még külön "csúnya, sértô dolgokat" is a fejéhez vágsz, csak hogy érezze a törôdést - ráadásul a kérdés alapján ez nem csak egyszeri eset.

Hát hadd gratuláljak, egy igazi fônyeremény lehetsz, tele a híres nôi empátiával...

A srác meg tényleg komolyan sérülhetett gyerekkorában, ha ezt eltûri.

2016. júl. 1. 09:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Magamat dobnám ki, ha "veszekednék" a párommal, és sértegetném.... Értelmes felnőtt emberek vagyunk, max vitázni szoktunk, értelmes hangnemben.

"Nem a durva bántások miatt sír hanem mert kicsi korában vagyis egész gyerek korában folyton bántották otthon és ezért egyszerűen nem bírja a veszekedéseket."

Nos így érthető, természetesen nem hagynám el emiatt, de elküldeném pszichológushoz, mert ezen a saját érdekében túl kell tennie magát, nem élhet örökké a gyerekkori szorongásával.

2016. júl. 1. 09:48
 15/20 anonim ***** válasza:
#11 Általánosítás volt, de nem primitív, hanem igaz.
2016. júl. 1. 09:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Csak most olvastam el a 10-est. Te beteg vagy, a barátom épp pár napja sírt egy kicsit, valószínűleg ma is fog, mert elhunyt egy közeli hozzátartozója. Ha szerinted ez ciki meg férfiatlan, az a te dolgod, szerintem tök alap, hogy kimutatja mit érez, ettől még ugyanúgy szerelmes leszek belé, szóval ne dobálózz már ilyen idiótaságokkal....
2016. júl. 1. 10:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem hagynám el.Olyan is van,aki azért sír mindenen,mert sosem hallott veszekedést otthon és nem tanulta meg a stresszt kezelni.
2016. júl. 1. 10:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit más a tapasztalatom, mint a többi kommentelőnek. Az exem ilyen volt, sokáig engem is meghatott, hogy milyen érzékeny, és mindent elnéztem neki veszekedés során, akkor is ha igazam volt. Négy év után rájöttem, hogy manipulált ezzel. Rájött, hogy ezzel mindent megbocsájtok, még a megcsalást is (így is volt). Hülyének nézett, bár az tény, hogy neki se volt jó problémamegoldó készsége, és valamiért így reagált.

Ezt neked kell érezned, de azért mert férfiatlan (ami szerintem hülyeség) ne dobd ki. Mindenki szokott sírni, még a férfiak is.

2016. júl. 1. 13:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Magamat vágnám képen, ha a veszekedés abból állna nálam, hogy sértegetem a másikat. Ennél intelligensebbnek tartom magam. Viszont zárkózott, érzelmeit nehezen kimutató emberként nem tudnék kezelni egy érzékeny partnert, kínosan érezném magam, ijesztőnek tartanám és nem hozzám valónak. Szóval igen, én kidobnám, de valószínűleg össze se jöttem vele, mert az érzékenység hamar kiderül.
2016. júl. 1. 13:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Az állandó sírás ideggyengeség és/vagy konfliktustűrési képtelenség, konfliktuskerülés jele. Fárasztó és férfiatlan. Ha állandóak a veszekedések az amúgy sem jó, valami nem klappol. Azt nem sírással kell megoldani. Ha nem változik semmi, otthagynám. Egy férfi nem sír állandóan.
2016. júl. 1. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!