Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakit szerelmileg megbontani?
Figyelt kérdés
Hallottam sok olyat h lehet ilyet csinálni
En konkrétan olyat is hallottam hogy lentről le kell vagni egy kis szort es beke rakni az italjaba... ha beválik onnantól krzdve nem tud meg lenni nélküled megvan érted halva sfb.... igaz ez? Hallotatok mar ilyet?
2016. júl. 2. 21:59
1/6 A kérdező kommentje:
Megrontani*
2016. júl. 2. 21:59
2/6 anonim válasza:
Ez undorító és beteg dolog és nem működik, nem igaz.
3/6 anonim válasza:
Lecsekkoltam. Aszittem véletlen ezóba vagyok. Természetesen bármit meg lehet tenni, még azt is ami nem működik, vagy következményei vannak.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, de azert most felcsillant a szemed igaz?
2016. júl. 2. 22:24
6/6 anonim válasza:
Azt hiszem ezek után már nem merek idegen helyen inni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!