Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáljak a pénzére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljak a pénzére?

Figyelt kérdés
A barátom 21 éves, én valamivel fiatalabb és nagyon nagyon gazdag, több háza is van, egy villában él egyedül, medencével, minden extrával, saját yachtja van, mindene megvan és nem nagyon tudok vele mit kezdeni. Félreértés ne essék, nem a pénzéért vagyok vele, nem is nagyon érdekel, de nem tudom, mit szóljak az ajándékokhoz, amikor olyan kedve van random küld egy csokor rózsát, ruhát vagy ékszert vesz, csak azért, mert szeret és attól félek, hogy a pénzt a kapcsolatunkba keveri. Én teljesen átlagos családból származom, apukám nincs, az anyukám 2 állásban dolgozik, megvan mindenünk, de nem vagyunk eleresztve, át kell gondolni, hogy mire és mennyit költünk, a barátom pedig folyamatosan azt hajtja, hogy mondjam meg mi kell, majd ő megveszi, segít az egész családnak és amit csak akarok megtesz. Nagyon aranyos és jól esik, hogy gondoskodni akar rólam, de nincs erre szükségünk és nem szeretném, hogy azt gondolja, a pénzét szeretem. Sosem tudom, hogy mit mondjak egy-egy ajándékra, persze, nagyon tetszik, de mindig bennem van, hogy ezt miért vette és csak remélem, hogy nem ezzel mutatja ki a szeretetét. Mit tudok vele csinálni?
2016. júl. 3. 00:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sok lóvé, 21 éves, egyedül, "megveszek mindent". Amúgy lehet, hogy örökölt (meghaltak a szülei). Ezt a válaszadóknak mondom. Amúgy meg, nincs az a pénz ami ne fogyna el.
2016. júl. 3. 09:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Tanul és mellé dolgozik a szülei vállalkozásában, sok pénzük van, de ezért tesznek is, a szülei a semmiből építették fel az egész birodalmat és úgy néz ki, hogy a barátomnak van érzéke hozzá és ő fogja tovább vinni. Nem úgy néz ki, mint ami be fog csődölni, de arról tudok, hogy van annyi megtakarításuk amivel 10 évig munka nélkül is ki tudják húzni, meg egyébként is, esküvőről még nagyon nem beszélünk, ahhoz túl fiatalok vagyunk, de ha így is alakul majd, nem tervezem magam eltartatni vele, orvos szeretnék lenni.
2016. júl. 3. 10:33
 13/13 Titusztitusz ***** válasza:
Fogd meg ilyen esetekben az illető ajándékait, és udvariasan, de HATÁROZOTTAN add vissza neki...Mindig...Egy idő után majdcsak észreveszi magát...De azt semmiképpen se hagyd, hogy mégiscsak rád tukmálja az ajándékokat...Légy határozott, és hajthatatlan ezen ügyek kapcsán...
2016. júl. 3. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!