Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Létezik ilyen? Mikor kezdenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen? Mikor kezdenek el férfiasodni a pasik?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki 24 éves volt, mikor megismertem, és évek óta ő a legjobb barátom. Úgy hozta az élet, hogy összejöttünk egy éve, kb azonnal össze is költöztünk, mert évek óta egymásba vagyunk zúgva, csak most hozta így az élet. Mindig ez a tipikus izom nélküli kicsi darab vékony alkat volt. Azt vettem észre, mióta járunk (meg főleg ahhoz képest, hogy megismertem), ráment azért egy pár kiló, de nagyon szép széles erős válla lett, illetve nagyon jó férfias alakja lett, olyan van mit fogni rajta, nagyon jól néz ki. Edzeni nem edz, de nem is hízott, inkább alkatban férfiasodott sokat. Létezik ilyen hormonális dolog a pasiknál, hogy hosszútávú egymás mellett élésnél elkezdenek pasisodni? 32 lesz, én 27 vagyok.

szept. 30. 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Ebben semmi érdekes nincs. A nők is ilyenek. Amikor megismered még vékony, utána meg egyre nőiesebb lesz.
szept. 30. 12:37
 2/13 anonim ***** válasza:
44%

Nem. Nincs ilyen. Ha valakinek tartós tesztoszteron problémái vannak, akkor nem te fogod ezt megoldani, hanem orvos által előírt TRT.

Lehet, hogy változott az életmódja és ez egy kicsit jó hatással volt a hormonháztartására, de ez legjobb esetben is csak minimális, nincsen erre egyszerű csodaszer. Ha lenne, akkor pl. a testépítők sem tömnék magukat feleslegesen mesterséges szarokkal

szept. 30. 12:39
 3/13 anonim ***** válasza:
18%
Kiegészítés: Amit látsz az csak annyi, hogy elkezdett többet enni és hízott. Semmi köze a férfi hormonokhoz.
szept. 30. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

A rendszeres szextől van.

Sok férfi mondja, hogy a csajok is akkor kezdtek felfigyelni rá, mikor barátnője lett.

Másik oldalon meg ott van a sok lelakott pasi, szexmentes házasságokban.

szept. 30. 12:46
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek!

Amúgy napi szinten kapja a kollégáktól, hogy milyen helyes, jól néz ki, ki van virulva, és azért megnézik a nők rendesen, mert most nagyon jó stílusa is lett, meg szeret is öltözködni. Sokat dicsérem, bátorítom, és nagyon jó önbizalma és kiállása lett emiatt.

Ahhoz képest, hogy előtte évekig nem volt barátnője, ő volt a "szürke kocka" mindenhol.

szept. 30. 12:52
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
A szerelem miatt nem látod, hogy hízik a faszid.
szept. 30. 15:10
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
Most írtad le a kérdéseben, hogy van ilyen. Akkor miért kérdezed, hogy van-e ilyen?
szept. 30. 16:17
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Ennyit tesz a rendszeres nemi élet.
szept. 30. 17:09
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
A szex tényleg fokozza a tesztoszteron szintet, az edzés mellett. :)
szept. 30. 17:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A Dragon Ball-ból megvan Ifjú Sátán? Az első megjeneléseikor ilyen idegesítő gizda feje van, de később neki van a legjellemesebb külseje.
szept. 30. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!