Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szeretőből kapcsolat? Akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőből kapcsolat? Akár házasság?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés egy esettel,kíváncsívá tett. Tudjuk itt nem sok olyan válasz lesz hogy ne legyen piros de érdekel van e itt olyan pár s nem tipik megcsalásra értem hanem akinek volt egy rossz párkapcsolata már és jött egy harmadik. A kapcsolat a végét járta lett egy szerelem.

Mióta vagytok együtt s hogy alakult nektek? Vagy ismerősi körben ha tudtok ilyet,úgyis anonim érdekelnek élettörténetek😄

márc. 5. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Én ismerek egy ilyet, a férj 4 évig csalta a feleséget majd elhagyta. A szeretővel azóta összeházasodtak. A szerető meg elmarta mellőle az összes barátját (30 éves barátságok), a csávó gyerekei közül az egyik egyáltalán nem beszél vele, a másik is csak akkor találja meg ha pénz kell neki. Szóval a szerető tekintetéből végülis happy end a dolog, de azért majd 10 év múlva meglátjuk hova jut a dolog.
márc. 5. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Nekem a szomszédom volt szerető és elhagyta a férfi a családját meg ő neki is csinált egy fiút, de őt is elhagyta szintén. Elment innen lakni szóval nem tudom mi van vele. A nő azóta is egyedülálló.
márc. 5. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Igen. A nagyanyám nővérétől pl elvált a férje, összejött a másik nővel, akivel ötven évet még együtt töltöttek. Nemrég halt meg.
márc. 5. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyapám megcsalta nagymamámat a titkárnőjével (anyukám akkor még csak pár hónapos baba volt, igazán aljas dolog volt).

Mamám rögtön elvált tőle, papa pedig összeházasodott a titkárnővel, akivel két gyereket is összehoztak. Még mindig együtt vannak.

Én is voltam szerető (sajnos), mert a partnerem azt hazudta, hogy válófélben vannak a feleségével. Új életet ígért nekem, összeköltözést, végül egyik hétről a másikra eldobott minden előzmény nélkül. Feleségével azóta sem váltak el nyilván, ennek már 2 éve.

márc. 5. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
A nagybátyám csalta kb. 1 évig a feleségét, aztán borult a bili, elváltak, a szeretőhöz költözött. Azóta 12 év telt el, továbbra is együtt vannak, az új párja sokkal inkább a család része lett, mint az előző.
márc. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!