Mit jelent ha a barátom lehajtott fejjel ül a gép előtt, és az arca az asztalon volt?
Figyelt kérdés
A haját az arcába temette, most sohajtozik. Mintha valami miatt buntudata lenne vagy szomorú lenne. Megkerdeztem tőle hogy "te mit csinálsz?" és azt mondta hogy "pihenek", de nekem furcsa.okt. 27. 20:19
1/22 A kérdező kommentje:
+nagyon szótlan, mikor egyébként mindig nagyon pörög és rengeteget beszél
okt. 27. 20:27
6/22 anonim 

válasza:

válasza:Kérdező! Azt üzenem neki hogy "kitartást!" ha kidobta a szeretője!😆
7/22 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem tőle megint hogy mi történt, mondta hogy semmi, tovább kerdezgettem és nagy nehezen bevallotta hogy történt valami, de nem akarja nekem elmondani, nem tudtam kiszedni belőle, mert valami kamu hulyessggel állt elő hogy leallt a gépe. Annyit elarult hogy jó dolog történt.
okt. 27. 21:00
8/22 A kérdező kommentje:
Mit csináljak szerintetek? Megcsal/megcsalt?
okt. 27. 21:21
9/22 anonim 

válasza:

válasza:Az istenért csak vicceltem a 6os válaszban!
10/22 anonim 

válasza:

válasza:Vagy csak most esett le neki hogy a gépe automatikusan átállt a téli időszámításra és nem neki kell átállítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!