Vannak itt elvált anyukák gyerekkel, mi van az új kapcsolatban?
Ha mondjuk egy pasi összejön, összeköltözik/házasodik egy gyerekes nővel, akkor hogyan kell elképzelni az anyagiakat?
Mondjuk kell egy cipő, vagy táska a gyereknek, vagy egy hamburger.
Anyuka fizeti a fizetéséből, gyerektartásból?
Az új partner hogyan áll hozzá, ha kell valami a gyereknek, aki nem az övé?
Van olyan aki azt kimondja hogy a te gyereked, vedd meg te?
Vagy közös kasszán vannak?

válasza:Két gyerekem van, a nagy már 18 éves, a kicsi még alsós iskolás.
A párommal négy éve vagyunk együtt, két éve házasok. Nálunk kicsit speciális a helyzet, mert a férjemnek olyan munkája van, ami mellett én lényegesen kevesebbet tudok dolgozni (már ha tényleg szeretnénk együtt is élni), szóval így elmondható, hogy az én bevételeim kb el is mennek a gyerekek kiadásaira, és alapvetően a férjem bevételéből élünk. Mondjuk nem szálazzuk szét így, és sosem számoltatott el a férjem, hogy mennyit költök a gyerekeimet.

válasza:Rezsit, kaját közösen fizetjük, kb felesben - kajába én többet, mert az én fiam velünk él, a férjem gyerekei nem.
Gyerekek költségeit mindenki a sajátjáét állja.
Az én szüleim amikor összeházasodtak, már volt a nővérem anyám első házasságából.
Apám mindig odafigyelt arra hogy a tesóm ne érezze magát mostoha gyereknek.
Apunak is szólítja őt a nővérem.
Sosem érzett semmiben hiányt, pedig nem voltunk gazdagok. Amikor nekem nem jutott valami, akkor neki se. Amikor megkaptam valamit, akkor ő is ugyanúgy.
És a szüleink közös kasszán voltak, ez nem volt kérdés soha.
Én elváltam, vagy egy 8 éves kislányom.
De amilyen "férfiak" vannak manapság, inkább nem kell senki.
Nem tudnám elképzelni hogy valaki nekiálljon számolgatni. Nekem kiábrándító lenne.
Van egy szép házunk, normális bevételem.
Mi inkább így maradunk ❤️.

válasza:

válasza:

válasza:#16 azért ne legyél annyira biztos benne.
Én is elvált szülös gyerek vagyok. Apám le se szart.
Az exem gyerekének az apja is úgy adott pénzt mintha a fogát húzták volna
Sőt kb az összes elvált szülös gyerek apja akit ismertem mind smucig volt. Persze lehet nekem rossz az ismeretségi köröm

válasza:Lehet. Az én fiam apja fizeti a gyerektartást, illetve nagyobb kiadásokat felezünk. Férjem is rendesen fizet a gyerekei után.
De nyilván sok apuka le se tojja a gyerekét, ezt adom.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!