Szerintetek jó úgy élni valakivel, hogy csak morzsákat kap a szeretetből és néha egy egy nagyobb szeletet?
Talán nem telítődik túl hamar így és hosszan kitart.
Direkt csak néhány dolog van ami közös tevékenység. Aztán megy mindenki a maga helyére, dolgára.

válasza:Volt olyan az életemben,akinek mindent megadtam volna...És mégis visszament a "morzsáshoz ", aki mellett azóta is kínlódik.
Ez is oka volt a válaszomnak.
# 5

válasza:Ez nem párkapcsolat. Ez asszisztálás a másik ember igényeihez. Manipuláció, a lélek csendes gyilkosa.
Akinek ez jelenti a párkapcsolatot, attól menekülni kell, még a telefonszámát is örökre kitörölni.
47 F
11#szeretőként kaptad az ízelítőt a leírásod szerint. Hát ez nehéz ügy.
12# Csendes gyilkos jó megfogalmazása. A másikat lelkét megöli vele. Szánalmas így élni és felesleges.
Ha önmagunktól boldogok vagyunk akkor is? Tehát másikat nem kell figyelembe se venni így?

válasza:

válasza:Nem szeretője voltam, hanem szakítani akart és közben ismerkedett az illető. De aztán magát okolta, hogy ez nem tisztességes a másikkal szemben ?!
Semmi testi dolog nem történt kettőnk között.Én csak komolyra lettem volna hajlandó.
De tudom, hogy azóta is vívódik. Viszont ha ezt döntötte, akkor sajnos ezt tudomásul kell vennie.
# 11

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!