Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jó úgy élni...

Szerintetek jó úgy élni valakivel, hogy csak morzsákat kap a szeretetből és néha egy egy nagyobb szeletet?

Figyelt kérdés

Talán nem telítődik túl hamar így és hosszan kitart.

Direkt csak néhány dolog van ami közös tevékenység. Aztán megy mindenki a maga helyére, dolgára.

nov. 4. 05:57
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan az életemben,akinek mindent megadtam volna...És mégis visszament a "morzsáshoz ", aki mellett azóta is kínlódik.

Ez is oka volt a válaszomnak.

# 5

nov. 4. 06:33
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem párkapcsolat. Ez asszisztálás a másik ember igényeihez. Manipuláció, a lélek csendes gyilkosa.

Akinek ez jelenti a párkapcsolatot, attól menekülni kell, még a telefonszámát is örökre kitörölni.

47 F

nov. 4. 06:43
 13/41 A kérdező kommentje:

11#szeretőként kaptad az ízelítőt a leírásod szerint. Hát ez nehéz ügy.

12# Csendes gyilkos jó megfogalmazása. A másikat lelkét megöli vele. Szánalmas így élni és felesleges.

Ha önmagunktól boldogok vagyunk akkor is? Tehát másikat nem kell figyelembe se venni így?

nov. 4. 06:50
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Max ha megfelel a másik félnek
nov. 4. 07:45
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sosem jó olyannal együtt élni, aki játszmázik, függetlenül attól, hogy mennyi szeretetre van az embernek szüksége.
nov. 4. 07:59
 16/41 A kérdező kommentje:
15# nagyszerűen fogalmaztad. A folyamatos játszmázás lesz az ami a rossz irányba tólja az egészet.
nov. 4. 08:45
 17/41 anonim ***** válasza:

Nem szeretője voltam, hanem szakítani akart és közben ismerkedett az illető. De aztán magát okolta, hogy ez nem tisztességes a másikkal szemben ?!

Semmi testi dolog nem történt kettőnk között.Én csak komolyra lettem volna hajlandó.

De tudom, hogy azóta is vívódik. Viszont ha ezt döntötte, akkor sajnos ezt tudomásul kell vennie.

# 11

nov. 4. 10:06
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó.
nov. 4. 11:21
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Annyira ki lesz éhezve a szeretetre a másik, hogy az első elviszi mellőled, aki egy kicsit kedves meg figyelmes vele.
nov. 4. 11:58
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon is kártékony, és sokakban sajnos függőséget is kiváltani képes, nem gyengén aljas és manipulatív mechanizmus. Breadcrumbing a neve, és aki tudja mivel áll szemben, szerintem nagyon bántani akar majd érte, ha rájön hogy tudatosan ezzel próbáltad manipulálni, érzelmi bántalmazni őt. Ugyanis nem csak az az érzelmi bántalmazás, hogy valaki ki mit tesz egy kapcsolatban, hanem sokszor az is, hogy mit nem tesz, amit pedig kellene. És valahol igaza is lenne ha bántana érte, tényleg undorító egy viselkedés. Sajnos mióta ennyire elterjed a tinder, csomó ilyen ártalmas, manipulatív praktika is bejött. És ezek sajnos már itt maradnak velünk, sokszor a leginkább jólelkű embereket rombolva, akik tényleg jóindulattal és őszintén álltak a másikhoz.
nov. 4. 12:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!