Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit szólnátok ehhez?

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Ha a párotok többször megjegyezné hogy már megint eszel?! Túl sok kalóriát viszel be, többet kellene mozognod stb. Mindezt úgy hogy valóban van rajtad némi plusz súly, de igazából rajta is van, és ő kevesebbet mozog mint te. Már a beszólogatások miatt a szexhez sincs kedvem, meg elveszi az egész kapcsolattól is a kedvemet.

Amúgy meg én jól érzem magam így, szeretek főzni, jókat enni. Én ez vagyok.

júl. 1. 21:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Beszólogat, megjegyzéseket tesz, nem jóindulatúan javasolja.

Ő biztos hogy nem csatlakozna, mert ő két helyen dolgozik. Ez lenne a kifogás.

De én meg egy helyen, plusz a háztartás 100%-ban az enyém, kert stb.

Mondjuk én nem kifogásokat keresek, szimplán én jól érzem magam így. Nem vagyok vékony ez tény, de kövérnek se érzem magam.

júl. 2. 07:09
 12/18 Kv-An ***** válasza:
11 akkor ugyanaz a véleményem mint a tiéd. A beszólás nekem a halál. Fél életemet így éltem le, megjegyzésak, hiszti, megfelelési kényszer.An
júl. 2. 07:18
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

165/70 szerintem nem sok.

Én 170/90 vagyok, igaz 46 éves és 2 gyerek de a férjem ezt az alkatot szereti.

A beszólogatást ne hagyd! Megszokássá válik és minden téren ezt fogja csinálni. Állj a sarkadra, ne hagyd magad!

júl. 2. 08:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki nem jön be a kerekded alkat, ill. ennyire a külsőség számít, akkor én búcsút mondanék neki, mert valószínű, hogy nem fog erről a témáról leakadni, s úgy érezném, hogy nem tetszem neki.
júl. 2. 09:14
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Arcon simogatnám egy tál nokedlivel.
júl. 2. 12:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
4# vagyok. Lehet van rajtad kis felesleg, de nem vészes. Egyszerűen bunkó a párod és megaláz. Keressen vékonyabbat ha nem tetszik ez neki. Ha adsz is magadra biztos csinos vagy. Ne hagyd magad. 44f
júl. 2. 12:45
 17/18 anonim ***** válasza:
75%

Szóljál be neki te is.

Az meg egy dolog, hogy te így elvagy, de ha neki nem tetszel a plussz kilókkal, akkor ez van. Döntsd el mi a fontosabb? A kaja vagy a jelenlegi párod. Nem ítéllek el, ha a kaja mellett döntesz, és keresel olyat, aki köveren szeret, de a hapidnak is joga van szóvá tenni, ha valami nem tetszik, ahogy te is szóvá tennéd, ha azt látnád, hogy neked nem tetsző módon változik a teste.

júl. 3. 08:50
 18/18 anonim ***** válasza:
64%

Én a helyedben 2 dolgot tennék. Egy ideig ên is beszólogatnék neki , mivel ezek szerint neki is van felesleges és így ugat😂 mégis milyen alapon? Pedig nem vagyok ez a típus, mert tudom mennyire tud fájni ha folyton emiatt b@sztatnak, és ítélnek meg, aztán ha nem kap észbe, hogy pont szakadjon le rólam, és nem neki kéne észt osztani ( előbb mutasson példát), 1x szólnék hogy állítsa le magát. A következő a szakítás lenne.

Az én testemről én döntök és senki más. Ha én nem állok készen rá, hogy magamtól változtassak rajta, amivel aztàn egész êletemben küzdenem kell, akkor nem fogok és hagyjon békén mindenki.

Ha tudod tartani ezt a súlyt, szerintem még nem problêma.

Az ên feleslegem miatt már volt egészségügyi probléma, végül ezért adtam egy utolsó esélyt valami életmódváltásfêlének annak idején. ( Előtte is sokat próbálkoztam fogyni de valahogy nem találtam meg a jó utat hozzá, és sokáig nem sikerült. ) Végül az utolsó esély gondolata valamit átkattintott bennem, makacsabb és átgondoltabb lettem, sikerült. De nem a férjem miatt, ő soha nem bántott ezzel, azt is tudja mennyire megviselt hogy nem sikerült korábban lefogyni, pedig mennyit kínoztam magam, mennyit diétáztam, tornáztam, koplaltam stb stb.

Én egy olyan párkapcsolatban, ahol a másik folyton b@szogat, nem tudtam volna boldog lenni, nem tudtam volna azt a lelki állapotot elêg akaraterőbe, kitartásba fordítani, hogy végig csináljam.

Nekem arra volt szüksêgem, hogy ezzel kapcsolatban békén hagyjanak és ne erőltesse rám senki. Érdekes módon, mikor ilyen hozzáállás vett körül, le tudtam fogyni. A magam akaratából, a magam tempójában, időt hagyva, méghozzá a saját döntéseimet, átgondolva mit hogyan kellene csinálnom, hogy tartós és êlhető is legyen. Stb.

Én ezt úgy nem tudtam soha véghez vinni, hogy ott lihegtek a sarkamban folyton , na fogytál már,még mindig hogy nézel ki, undorító vagy, inkább meg se születtél volna, nem is vagy emberi lény stb stb. Mert érzelmi evő vagyok:( , minél jobban bàntottak, annál inkàbb az evésbe menekültem.😔 Borzasztó sokáig tartott, mire felismertem ezt, és igyekeztem megtanulni kezelni. Ez is nagyban hozzájárult a sikeres fogyáshoz.

júl. 4. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak, ti mit szólnátok ehhez?

És ismerősömnek olyan a kapcsolata hogy mikor ő menstruál akkor nem nagyon vannak együtt. Kapcsolat elején is inkább nem találkoztak, se előtte 1-2 nappal, se konkrétan akkor amikor megvolt. Nem az a hisztis fájta menstruáció közben sem, de legalább nem...

Mit szólnátok ehhez férfiak?

Ha a szerelmeteket azon kapnátok együttalváskor, hogy nyög álmában, mert gyakran vannak szexuális álmai? És ilyenkor öntudaton kívűl hangokat is ad ki, néha beszél, de nagyon hallkan,nyögve. Egyszer álmában elkezdett öklendezni, mert orálisan elégített ki valakit az...

Anyukák, mit szólnátok ehhez, illetve mi lenne a véleménytek erről?

Mit szólnátok ahhoz, vagy mi lenne a véleményetek arról, ha a fiatok egyszer odaállítana hozzátok, és mégkérdené, nem-e tudtok x órakor egy kicsit elmenni otthonról, mert sikerült egy csajt összeszedni (egyszeri alkalomról lenne szó), és hát jó lenne kettesben maradni..

Ti mit szolnatok ehhez?

Influenzas vagyok, nagyon beteg vagyok 3 napja. Folyamatosan lazas voltam. Van egy masfel eves kisfunk. A parom semmit sincs itthon nem segit, igy a gyerekkel is nekem kell foglalkoznom, ellatnom, ami jelen allapotban nagyon nehez. A parom ma is megigerte hogy egy ora...

Férfiak! Ti mit szólnátok ehhez?

Lenne pár kérdésem.. 1.: Ha együtt élnétek egy lánnyal,akkor segítenétek neki munkát találni? Nem kényszerítenétek rá az alja munkára? 2.: Ha kapcsolatban vagytok egy lánnyal, aki eléggé önbizalomhiányos,kissé depressziós lenne akkor megértőek lennétek vele,és...

Ferfiak! Mit szolnatok ehhez az egyezseghez a baratnotokkel?

Mostanaban nem allok tul jol anyagilag mert elvesztettem az allasom, de ettol fuggetlenul felesben fizetjuk a lakas rezsijet a parommal, en az eddig felretett penzembol. En nem szeretem ot oralisan kenyeztetni, de o igenyelne, arra gondoltam, hogy megkerem, hogy egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!