Férfiak, tudnátok tv-t bámulva mozdulatlanul feküdni minden reakció nélkül a párotok mellett, ha ő simogatna, cirógatna, hozzátok bújna?

válasza:Tudnék, de nem akarnék.
Mi a konkrét kérdés? Mert nem hiszem, hogy az én reakcióm foglalkoztatna.

válasza:

válasza:

válasza:Nem hiszem, mivel nem nézek TV-t.
Ha meg beraktunk valami érdekes filmet, akkor vagy megállítjuk, vagy türelmesen végig nézzük és utána lehet több.
Amúgy meg miért ne tudnék úgy filmezni, hogy a másik hozzám bújik, vagy simogat?
Ha zavar rászólok és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Szóba került ma a Valentin nap a párommal,ajándékozni vagy nem. Erre hozzám vágta, hogy hát küldött már nekem pénzt ebbe a hónapban, vegyek rajta amit akarok. Külön kasszán vagyunk, havonta küld egy összeget a kiadásokra és a konyhai dolgokra. Ugyanakkor ha én...
Első menstruáció, első nagyvécé, és ilyen női dolgok általánosságban. Hogy kezelte az elején, amikor újdonság volt neki, veled kapcsolatban?
Nem értem de az a reakció mindig hogy ha vlmire rákérdezek hogy megcsinálta e, hogy nem érek/értem rá..mikor?? De mindegy hogy kicsi feladat vagy tényleg hosszabb idejű. Olyan dologra is ezt vágja rá amit még más tevékenység közben is el lehet intézni. ( pl...
Nagyon sok hozzáállásnál olvasom ezt válasznak. De miért kell úgy csinálni mintha az illető mèg sose kérte volna meg a párját (sőt soha nem kért senkitől semmit) vlmire. Miért baj ha a kapcsolatban a felek kernek vlmit a másiktól?? - persze nem elvaras h...
Igyekszem azt kérni a másiktól amit én is elvárok magamtól, vagy én is megteszem és úgy csinálom én is ahogy kérem. Néha néha előfordul hogy egy kicsit másképp csinálom rajtam kívül álló okok miatt ilyenkor egyből a fejemre olvassa hogy ezt te szoktad mondani most...
Ha a párotok semmit nem mond mikor hova megy mit csinál. Náluk ez soha nem volt szokás, mindenki tudta mi a dolga/kötelezettsége és azt tette folyamatosan. Arra sem reagál semmit, ha én elmondom hova megyek, mit fogok csinálni pl.holnap. Vissza se kérdez hogy ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!