Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párom meséli, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom meséli, hogy kérdezgeti a kisgyermekes barátait milyen egy kisbaba érkezése és jó szívvel mesél róla itthon, amit meséltek neki? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Párom szokta mondani,hogy kérdezgeti a barátait,milyen a családban a kisgyermek. Szokott menni a barátjához , ott van kettő iker és mondta, milyen aranyosak, tetszik neki a család. Mondta azt is nekem, hogy előttem nem kérdezgetett ilyeneket a haverjaitól. Szerintetek egy férfi így készülhet az apaságra? Bár mondta nekem is, hogy jó lenne majd gyerek.9 hónapja élünk együtt egyébként, tavaly találkoztunk. Sokszor mondja, tetszik neki, amiket tanulok illetve tanultam. ( pedagógus is vagyok)

2016. jún. 27. 16:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A tanulás úgy jön ide, hogy a mostani egyetemi képzésemnél kora - gyermek pedagógiai szakirányon vagyok és ő is nézegette a jegyzeteimet és ezekre mondta, hogy mennyi mindent tanulok erről a korról, tetszik neki.
2016. jún. 27. 16:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem beszéltetek még gyerekvállalásról? Mármint hogy ti személy szerint mikor szeretnétek (ha nem is egymással, csak úgy általánosságban)...
2016. jún. 27. 16:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne beszélgetni róla, teljesen normális hogy rákérdezel hogy mikor akar, mennyit, stb.

Mert ez lehet olyan mint a zsiráf, szép szép elnézegeti de haza nem vinné. A haveroké teljesen más mint a saját, azt már nem tudod visszaadni az szüleinek! :)

Nálunk is a párom imádja a haverja (hisz testvérként tekintenek egymásra) kisfiát, kérdezgeti róla, de pár óra és ennyi. Érdeklődő hogy milyen a haver élete így, hogy esetleg majd ő mit ne csináljon. Mi még 4-5évig várunk vele, mert nem akarunk biztos háttér nélkül úgy járni mint ők. :\

2016. jún. 27. 16:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Szoktunk róla beszélni, én szoktam mondani, hogy nekem jövőre lenne aktuális.Egyáltalán nem úgy áll hozzá, hogy nem hozná haza, ez elég rossz megközelítés lenne szerintem. Mivel kimondja, hogy velem szeretne családot, ezért tettem fel a kérdést, hogy lehet így készül-e rá.
2016. jún. 27. 16:40
 5/12 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: a párom elmondása alapján velem szeretne családot.
2016. jún. 27. 16:42
 6/12 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: akkor nektek még ezek szerint nem aktuális. Ti szoktatok gyerekvállalásról beszélni?
2016. jún. 27. 16:46
 7/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok, még nem aktuális, 4év múlva lesz kb, most fogunk összeköltözni (bár heti pár napot töltünk csak külön most), egy éven belül lesz eljegyzés, rá max egy évre esküvő és után már 2-3évet még kiélvezünk, viszont nem is várnánk többet mert nekem egy betegség miatt készülni kell rá/tervezni.

Egyébként igen, legelőször párom hozta fel az első randin hogy ki mit akar, eltelt 2,5év, most havonta 1-2x szóba kerül, hogy hogyan, milyen elvek alapján fogjuk nevelni, milyen munkafelosztásban tervezünk, nevek és egyebek :)

2016. jún. 27. 17:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Mióta vagytok együtt? Mi szerintem jó időben költöztünk össze, se nem túl hamar se nem későn. Az együttélés sokkal jobb, mint a járogatás. Azt csak tiniskedésnek nevezem. Mi is elég hamar elkezdtünk erről beszélni,mármint a gyerekvállalásról. Mind a kettőnk előtt van még egy-két vizsga: nekem államvizsga jövőre, páromnak meg szakvizsgák (ügyvédi).
2016. jún. 27. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:
2éve, megvártuk hogy stabil munkahelyem legyen, ez most jött el, előtte nem akartuk mert másodszakmát szereztem, max részmunkaidő fért bele, hiába lettünk volna meg egy fizetésből, nem vállaltuk be, mert azért csak kell pénz esküvőre (szülői támogatás nélkül akarjuk direkt) és saját lakásra gyűjtünk a gyerek előtt.
2016. jún. 27. 17:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor még fiatalok vagytok. Ti csináljátok jól, hogy házasodtok. Én leszögeztem a páromnak, hogy élettárs nem tudnék lenni örökre, így vállalja fel a kapcsolatot ha velem szeretne lenni. Nekünk annyiból előny, hogy páromnak van háza. De így is sok az anyagi dolog: pl rezsit, midnent ő fizet nem engedni hogy beleadjak,mindig mondja hogy vegyek amire szükségem van. Így pl, én szoktam vásárolni.Az anyagiakban mi is spórolunk, de szerintem az a fontos, hogy ketten legyünk ilyen dolgokra is.
2016. jún. 27. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!