Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nők miért vágynak annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vágynak annyira szexmentes kapcsolatra? Nekik nem jó érzés a szex, vagy mi?

Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 20:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%

A jó szexet igénylik a nők, hidd el!

Ez a Karma Police nevű user ritka nagy loser, hogy fényezi itt magát. :]

2016. jún. 27. 22:32
 12/24 anonim ***** válasza:
57%

Nem fényezem magam, csak tényeket közlök. :) Nem tapasztaltam azt, hogy nem akarnak nők szexelni.

Te viszont nem 1x írtad szó szerint azt h te milyen jól qrsz szóval elég nagy vicc h te pofázol önfényezésről. ^^ Szerencsétlen. :)

2016. jún. 27. 22:58
 13/24 anonim ***** válasza:
9%
Gidelim a gyk ügyeletes bohóca, a folyamatos önfényezése és egoizmusa mellett nevetséges indokokkal köt bele másokba, illetve próbálja őket lejáratni. Ezt már több ízben is tapasztaltam.
2016. jún. 27. 23:04
 14/24 Sunshinedoll ***** válasza:
78%
A nők szeretik a szexet, ha veled nem akarnak szexelni, az azért van, mert sz-r vagy az ágyban :)
2016. jún. 27. 23:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Veled nem akarnak, vagy kifogtál olyanokat, akik tényleg ilyenek? Vannak ilyen emberek, előfordulhat, hogy belefutottál, nem tudom, mennyire általános. Lehet vallási oka, vagy rossz élmény miatt... stb. Nem minden nő ilyen. Nálam csak bizonyos dolgok tabuk, de egy párkapcsolatnak része a szex is.
2016. jún. 27. 23:27
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A nők...ellenben a férfiakkal...nem mindenkivel akarnak szexelni. És nem csak szexet akarnak. A nők javának érzelmek is kellenek hozzá...azt pedig nem minden pasi váltja ki belőlük. Egy nőnél olyan nincs (mint a pasiknál), hogy ha meglátnak egy jótestű pasit, nedves lesz a bugyi és már rá is ugranak a farkára pörögni. Egy nőnek (nem kiégett rib.ancnak) a testiséghez a vonzalmon kívül sok más is kell...szeretet, szerelem, érzelmek stb. Mindegy, hogy mennyire jó érzés a szex. Önmagában édes kevés!
2016. jún. 28. 08:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolso igy van stabil szereto ferfivel csodajo a szex erzelmi alapon
2016. jún. 28. 15:27
 18/24 anonim ***** válasza:
15%

#16:

Ezért kell butítani a nőket ,ami az esetek többségében fantasztikusan megy.

A nagy gebsz akkor van egyébként ,ha a kiscsaj elvileg szereti a párját ,de nem akar lefeküdni vele. Ami ,ha és max. egy hónapot akar a dologgal várni ,még nem gond. De ha éveket vártatja a pasiját és egy Disney mese beli platói kapcsolatot képzel el évekig akkor a srác idő belül (ha okos) tiplizik.

A gondok ebbe itt kezdődnek + a prűdség ,az tacsra vágja a kapcsolatot ,totálisan

2016. jún. 29. 21:54
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
*Ami ,ha szűz és max. egy hónapot akar a dologgal várni ,még nem gond.
2016. jún. 29. 22:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és imádom a szexet a férjemmel, mert eszméletlen jó.

Ha valaki nem akar szexelni veled, akkor vagy azért nem akar mert amúgy sem kellettél neki soha, vagy azért mert már kipróbálta veled, és nem volt neki jó.

Én sem maradtam sokáig olyannal együtt akivel nem élveztem.

2016. jún. 30. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!