Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is hordja a ruháitokat?
Nos én eléggé allergiás vagyok a ruháimra, magam mosom és vasalom őket, ezzel nincs is semmi baj, de kifejezetten rühellem ha a barátnőm minden kérdés nélkül felveszi őket.
Oké, ha reggel felveszi az egyik ingemet, az még akár szexi is lehet, de nem értem a miértjét. Az meg kifejezetten felb***sz, mikor hazaérek és a kedvenc pólómban takarít (holott tudja, hogy vannak un. játszós, pl kutyázós ruháim), vagy a boxereimben alszik, nem lenne gáz ha 1-2 darabot befogna, de rendszeresen pörgeti őket. Már párszor óvatosan céloztam rá, hogy zavar, de mindig veszekedést generál belőle, ha meg felhozom, hogy hozzon több ruhát, akkor meg azt mondja, hogy nem akarna még ide cuccolni, mert szerinte még nem tartunk ott...
Ez másnál is probléma? Vagy legalább előfordul?
Osszegezzuk.
A felsodben takarit NÂLAD, már veszekedtek is , de ne koltozzetek ossze mert korai Lenne? Ha ennyit se lehet vele megbeszelni akkor nemis baj. Kezdd el hasznalni a cuccait teis.:D
Én hordtam néha barátom ruháit, de az engedélyével és általában csak "otthonos" ruhát, nem a munkába valót.
A probléma az, hogy nem hangsúlyoztad, hogy neked ez tabu téma és mennyire fontos, mert a megjelenésed kritikus a munkahelyeden, nem mehetsz be gyűrött ingben, stb.
Ha ezt leszámítva nem idegesítő, biztos nem hülye, és képes lesz felfogni, hogy nem akarod, hogy hordja, biztositasz neki helyet, vigyen oda váltás ruhát, de neked ez fontos. Szerintem ezt két felnőtt ember képes megbeszélni egymással...
20.!
Nem vagyok gyerek, utánam nem kell takarítani! Mert a te pasijaid életképtelenek, ezért ne vedd az összeset egy kalap alá! Ha nálam rumli van, azt a kutya csinálja, amíg nem vagyok otthon. Ahogy mások is írták, nekem inkább drágább ruháim vannak, mert nem a mennyiség, hanem a minőség rabja vagyok, de most komolyan ez olyan hihetetlenül furcsa dolog? Más a kocsijára finnyás, ha az én kocsimban eszel és utána rágyújtasz egy rossz szót nem szólok, csak lehúzom melletted az ablakot, amúgy is minden héten kitakarítom egy kis morzsától meg hamutól nem fogja megenni a piszok, de más ezen kiakad és iszonyat hisztit levág miatta.
Nő vagyok. Engem zavar, ha valaki hordja a ruháimat.
Ha elkéri, azzal semmi gond nincs. De ha kikészítek magamnak mondjuk egy pulcsit reggelre, ő meg mondjuk abban menne ki cigizni, akkor nagyon haragudnék. Nem dohányzom. Vagy ha össze kutyázza, esetleg össze fogkrémezi.
Amit én adok oda, az oké. Egyszer hugom vette föl az egyik utcai melegítőmet takarítani. azt hittem szét robban a fejem, amikor megláttam, hogy hypo foltos a lába szárán.
Azt sem szeretem, ha mosnak, vagy vasalnak rám. Ugyan azért, amiért te. Nem minőségiek a ruháim, de tudom mire kell/akarok vigyázni.
Párom boxereit szoktam hordani. De csak azokat, amikről tudom, hogy nem szereti.
Ha nekem kell felvennem más cuccait, akkor minden képpen megkérdezem.
A te barátnőd miért nem kérdezi meg? Ha már arra nem tudod rászoktatni, akkor szerintem nevezz ki egy pár ruha darabodat "közös"-nek. Mondd meg, hogy azokból válogathat, a többit hagyja békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!