Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrekedt a kapcsolatom, hogyan tovább, mit tegyek?
Csak azt, hogy kockáztatsz.
Ha megmondod neki, hogy vagy kellesz teljesen, vagy hagyjon békét neked, mert te ezt így felesben nem akarod csinálni.
Rá vágysz, őt akarod, de ha ő nem akar téged, akkor nem erőlteted. Aztán ha kiheverted, idővel lesz lehetőséged másokkal ismerkedni.
Hát, nekem pontosan ugyanez volt a párommal.
Körülbelül 4-5 hónapig voltunk ebben a "több mint barátság, de még nem kapcsolat" dologban, mert ő bizonytalan volt, azt mondta, nem érzi azt a "pluszt, ami egy párkapcsolathoz kellene".
A végére én beleszerettem, ő pedig azt mondta, maradjunk barátok. Én nyugtáztam hogy nem akar semmi olyat, és megmondtam neki, hogy nem akarok a barátja lenni és hagyjon békén.
De nem tudott békén hagyni, nekem nagyon nehéz volt így, és nagyon csúnyán összevesztünk.
Utána 3-4 hétig nem beszéltünk, nem találkoztunk. Majd megkerestem nem is tudom milyen indíttatásból, az elején nagyon csúnyán viselkedett velem, érezhető volt, hogy mérges rám amiért elhajtottam.
Egy hónapra visszakerültünk ebbe a "több mint barátság, de nem kapcsolat" helyzetbe, majd amikor le akartam rendezni vele, hogy ne csináljuk ezt megint, mondta hogy de velem akar lenni, egy párként, hiányoztam, és szeret.
Nem tudom hogy neked ezzel segítettem-e, de gondoltam ebből tudod, hogy nem csak te jártál így valakivel, és van esély a happy end-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!