Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Le mondjak arról, hogy valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le mondjak arról, hogy valaha feleségül vesz, vagy megkéri a kezem?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Fél éve összeköltöztünk. Vannak kisebb összetűzések, de nem komolyak. Amikor felhozom a szót arról, hogy " de jó lesz majd ha nekünk is lesz esküvőnk" vagy " úgy várom, hogy majd egyszer te is megkérd a kezem" olyankor vagy nem mond semmit, vagy hümmög, esetleg kinevet.. Nekem ez nagyon rosszul esik, mivel én nem tudom elképzelni az életem nélküle, annyira szeretem. Múltkor felhoztam erről a szót, lefekvés előtt, mivel szerintem ezt megkellene beszélnünk, mert nem érzem, hogy ő is annyira szeretne engem, mint én őt. A válasza az volt, hogy még csak 19 éves vagyok, minek gondolkodom ilyen hülyeségeken. Nem azt mondtam neki, hogy holnap hanem majd a jövőben: 1-2 év múlva talán. Ha annyira szeret a kor nem akadály. Ő 24 éves. A másik, ami megváltozott, hogy alig mondja nekem, hogy "szeretlek". Én direkt elmondom neki naponta elég sokszor, hogy észre vegye magát, de semmi. :( Hetente egyszer, vagy szex előtt rávágja, hogy én is. Próbáltam vele megbeszélni ezeket a dolgokat, de mindent poénnak vesz és azt mondja, hogy mennyire szánalmas vagyok. Illetve a másik gond, a kommunikáció. Nagyon sokszor megbánt illetve lekezelően beszél velem. Én mindig főzök neki, tisztán tartom a lakást, mindent megteszek. Jelenleg munkát keresek, mert 2 hónapja ment tönkre a vállalkozás ahol dolgoztam és most pénzem sincs sok. Amikor hazaér sokszor tesz megjegyzéseket. Pl: az edények úgy látom szárazak, meg az ingemet ami szárad, miért teszem az ő vállfájára stb. Ráadásul piszkál, hogy az erzsébet utalványt is elköltöm és most már magánál tartja. Az elköltés az volt, hogy ételt vettem belőle, hogy főzzek neki, de most már ezt saját pénzből állom. Az exe nálam a nagy negatívum, mivel még csal most vettem rá, hogy kidobja a képét az albumából, amit végül az anyjához vitt el.. Tudni kell, hogy a kapcsolatunk elején még szerette és részletesen elmesélte a szexuális kapcsolatukat és azóta zaklatott vagyok. Vele teljesen másképp viselkedett. Ott ő volt ilyen mint én. Van egy másik oldala is ami ritkán jön elő, hogy oda jön és ölelget, de ez egyre ritkább. Ha összeveszünk és haza akarok pakolni pár napra, hogy gondolkodjak azt soha nem engedi. Mindig lefog és eröszakoskodik ilyen téren. Mit gondoltok? 19/L
2014. máj. 10. 11:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%

minek is venne el ha felesegkent viselkedsz vel kiszolgalod fozol neki szexelsz vele.

Semmi de semmi elonye nem szarmazna belole.

Ilyenek a ferfiak mostanaban ez van Ha nem tetszik olyan korokben keress part magadnak ahol szokas a noket tisztelni udvarolni szeretni es nem osszedobni a szennyest ha ugy jon ki a lepes hanem szepen eljegyezni es elvenni.

De ez szerintem szamodra egy mas vilag.

2014. máj. 10. 12:42
 22/29 anonim ***** válasza:
61%
Nem lennék olyan büszke a ZSKF-re.. :)
2014. máj. 10. 13:16
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Csomagolj és költözz vissza nagyidhoz.
2014. máj. 10. 14:09
 24/29 anonim ***** válasza:
83%
a ZSKF egy kalap tudodjólhogymi, csak szólok. állásinterjún röhögve fogják kérdezni, hogy a diplomáddal törlöd a popsikádat? keress valami mást! mondom ezt úgy, hogy apukám diákhiteles, nagyon jól tudja, melyik főiskola diplomájával lehet utólag elhelyezkedni. a pasid meg... hadd ne mondjak rá jelzőt, mert megtalálnának a gyakori moderátorai. nem szeret, nagyon nem, te meg megalázkodsz neki, MENEKÜLJ EBBŐL A "KAPCSOLATBÓL", de nagyon gyorsan! lelkileg tönkretett, ez látszik a válaszaidból, menj barátnőhöz, vissza a nyagymamádhoz, valakihez, aki támogat. ez így nagyon nem egészséges! és tarts egy komoly önvizsgálatot, mert ha ez szerinted egy egészséges kapcsolat, és egy szerelmes férfi, aki egyenrangú társad, így viselkedik, akkor nagyon el vagy tévedve.
2014. máj. 10. 19:10
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Az irományod elején még arra gondoltam, hogy az összeköltözés előtt kellett volna beszélni a jövőbeni tervekről...hogy akartok e házasságot, gyereket, stb.. és ha igen, kb mikor.

De ahogy tovább olvastam ledöbbentem hogy te miket tűrsz el tőle... neked nem szabadna ezzel a pasival együtt maradnod egy perccel sem tovább.

2014. máj. 11. 06:37
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem az a kérdés, hogy elvesz-e valaha, hanem hogy miért vagy még vele??? Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy verbálisan bántalmaz téged, nem vagy boldog. Akkor? Tudom, hogy a változás ijesztő és nehéz, végigjártam ezt az utat, mint te, szinte szóról-szóra.

A legjobb döntésem volt a szakítás. Ráadásul, ha ilyen helyzetbe kerülsz, nem is gondolnád, de meg fogod látni, hogy egy emberként fog körülötted összezárni a család és a barátok. Ne félj kilépni! Ez nem élet, és garantálom, hogy csak rosszabb lesz. A párod nem tisztel. És már soha nem is fog.

2014. máj. 11. 21:13
 27/29 anonim ***** válasza:
34%

Bár ez nem tartozik a témához, aki a ZSKF-et fikázza annak mondom, hogy én is ott végeztem, azonnal kaptam munkát, és azóta is dolgozom. Innentől meg senkit nem fog érdekelni, hol végeztem, csakis az, hogy mit dolgoztam és hogy szerepelek az állásinterjúkon. (Megjegyzem, mióta dolgozom már 3 állásajánlatot kaptam úgy, hogy nem is jelentkeztem rájuk!)

Az unokabátyám a híres és hatalmas Corvinuson végzett és annyira nem talált munkát, hogy kiment Angliába... mosogatni, pedig mestere is van a NAGY EGYETEMRŐL. (Amiről egyébként ő maga mondta, hogy csak bekerülni nehéz, mert elvégezni egy nagy vicc).

Mit is akartam mondani? Ja! Azt, hogy nem a diplomán, hanem sokkal inkább az EMBEREN múlik az állás. No meg a szerencsén persze.

(Zárójelen megjegyezném, hogy engem a ZSKF-en Corvinusos és ELTE-s tanárok tanítottak nem egy és nem is kettő, ha ők a ZSKF falain belül silányabb órákat tartanak, az nem a ZSKF-et, hanem őket minősíti, de biztosítalak titeket, erről szó sincs.)

2014. máj. 11. 21:23
 28/29 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a srácot! Milliószor jobbat kapsz majd!
2014. máj. 15. 09:41
 29/29 anonim ***** válasza:

19 éves vagy, csak 2 éve vagytok együtt, igazán nem értem, mit siettetsz annyira.

Ilyen kapcsolatban meg aztán pláne... Ahogy olvasom, még csak most bontakozik ki igazán a párod. Máris van pár dolog, ami próbára tesz titeket: a munkanélküliséged, az ő hozzáállása. Szerintem várj csak vele! Ha ez mind sikerült fél év alatt, lehet, tovább fél év múlva már hozzá sem akarnál menni!

2014. máj. 16. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!