Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le mondjak arról, hogy valaha feleségül vesz, vagy megkéri a kezem?
minek is venne el ha felesegkent viselkedsz vel kiszolgalod fozol neki szexelsz vele.
Semmi de semmi elonye nem szarmazna belole.
Ilyenek a ferfiak mostanaban ez van Ha nem tetszik olyan korokben keress part magadnak ahol szokas a noket tisztelni udvarolni szeretni es nem osszedobni a szennyest ha ugy jon ki a lepes hanem szepen eljegyezni es elvenni.
De ez szerintem szamodra egy mas vilag.
Az irományod elején még arra gondoltam, hogy az összeköltözés előtt kellett volna beszélni a jövőbeni tervekről...hogy akartok e házasságot, gyereket, stb.. és ha igen, kb mikor.
De ahogy tovább olvastam ledöbbentem hogy te miket tűrsz el tőle... neked nem szabadna ezzel a pasival együtt maradnod egy perccel sem tovább.
Szerintem itt nem az a kérdés, hogy elvesz-e valaha, hanem hogy miért vagy még vele??? Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy verbálisan bántalmaz téged, nem vagy boldog. Akkor? Tudom, hogy a változás ijesztő és nehéz, végigjártam ezt az utat, mint te, szinte szóról-szóra.
A legjobb döntésem volt a szakítás. Ráadásul, ha ilyen helyzetbe kerülsz, nem is gondolnád, de meg fogod látni, hogy egy emberként fog körülötted összezárni a család és a barátok. Ne félj kilépni! Ez nem élet, és garantálom, hogy csak rosszabb lesz. A párod nem tisztel. És már soha nem is fog.
Bár ez nem tartozik a témához, aki a ZSKF-et fikázza annak mondom, hogy én is ott végeztem, azonnal kaptam munkát, és azóta is dolgozom. Innentől meg senkit nem fog érdekelni, hol végeztem, csakis az, hogy mit dolgoztam és hogy szerepelek az állásinterjúkon. (Megjegyzem, mióta dolgozom már 3 állásajánlatot kaptam úgy, hogy nem is jelentkeztem rájuk!)
Az unokabátyám a híres és hatalmas Corvinuson végzett és annyira nem talált munkát, hogy kiment Angliába... mosogatni, pedig mestere is van a NAGY EGYETEMRŐL. (Amiről egyébként ő maga mondta, hogy csak bekerülni nehéz, mert elvégezni egy nagy vicc).
Mit is akartam mondani? Ja! Azt, hogy nem a diplomán, hanem sokkal inkább az EMBEREN múlik az állás. No meg a szerencsén persze.
(Zárójelen megjegyezném, hogy engem a ZSKF-en Corvinusos és ELTE-s tanárok tanítottak nem egy és nem is kettő, ha ők a ZSKF falain belül silányabb órákat tartanak, az nem a ZSKF-et, hanem őket minősíti, de biztosítalak titeket, erről szó sincs.)
19 éves vagy, csak 2 éve vagytok együtt, igazán nem értem, mit siettetsz annyira.
Ilyen kapcsolatban meg aztán pláne... Ahogy olvasom, még csak most bontakozik ki igazán a párod. Máris van pár dolog, ami próbára tesz titeket: a munkanélküliséged, az ő hozzáállása. Szerintem várj csak vele! Ha ez mind sikerült fél év alatt, lehet, tovább fél év múlva már hozzá sem akarnál menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!