Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mar 2 eve jegyben jarnak akkor lassan eskuvo?
Figyelt kérdés
egy ismerosomrol van szo.27evesek2014. máj. 12. 13:02
1/18 anonim válasza:
Nem biztos általában már igen sőt legtöbbször hamarabb de vannak akik 5-10 évet is jegyben járnak.
2/18 anonim válasza:
Ezt csak ők tudják. Járhatnak akár örök életükben is jegyben.
3/18 anonim válasza:
v igen vagy nem.
ezt most mi honnan tudjuk?
lehet nem is akarnak esküvőt sosem, lehet még spórolnak, lehet még várnak...
4/18 anonim válasza:
Az én egyik ismerősömék 10 éve ÉLNEK együtt, 5 éve JEGYESEK. Az esküvőt idénre tervezik. Szóval erre nincs szabály.
5/18 anonim válasza:
Nekünk a jegyességünktől számított 1,5 évre lesz az esküvőnk.
A jegyben járás önmagában nem jelent semmit, elhatározás, de kérdés, mennyire volt komoly szándék is mögötte.
6/18 anonim válasza:
Az én egyik barátnőm 3 évig volta eljegyezve, aztán szakítottak. Szóval az eljegyzés önmagában még semmit nem jelent.
7/18 anonim válasza:
Biztos időben tájékoztatnak az időpontról ! Amúgy hogyhogy nem tudod ,mikorra várható ? o.O Teljesen változó ki hány évre tartja az eljegyzés után az esküvőt .
8/18 anonim válasza:
Ezt miből gondolod? Utaltak rá? Vagy lesz hamarosan esküvő, vagy nem, szerintem majd szólnak, ha lesz.
9/18 anonim válasza:
Én kicsit másképp értelmezem a kérdést ,ha rosszul elnézést . Nem az van ,hogy a kérdező gyengéd érzelmeket táplál a jegyespár egyik fele iránt és szomorúsággal tölti el a közelgő esküvő tudata ?
10/18 anonim válasza:
Majd ha összejött rá a pénz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!